Prošovský büntetőt védett

<p>Bártfa/Rimaszombat. Megszerezték első idegenbeli góljukat és pontjukat a rimaszombatiak, az otthon eddig százszázalékos bártfaiak vendégeként 1:1-es döntetlent értek el. Az utolsó percben Marek Prošovský büntetőt hárított.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

„Nehéz meccsen vagyunk túl, de elégedett vagyok a játékkal és az eredménnyel is” – mondta lapunknak Geri Gergely, a rimaszombatiak vezetőedzője. A gömöriek ebben a szezonban először szereztek pontot idegenben.

„Az első félidőben a hazaiak alakítottak ki helyzeteket, és egyet gólra is váltottak. Ezután mi is bátrabbak lettünk, veszélyesebben játszottunk, a szünet után úgy jöttünk ki a pályára, hogy még tudunk mit kezdeni ezzel a meccsel. Végül a 83. percben az előrehúzódó Hladík fejjel egyenlített, és az első idegenbeli gólunk végül egy pontot ért” – foglalta össze a találkozót Geri.

Az egy pont azonban elúszhatott volna, az utolsó percben ugyanis Vlčej játékvezető tizenegyest ítélt a hazaiak javára. A labdát Molčan állította a büntetőpontra, de végül Ján Zápotoka lőtte el, ám Prošovský hárítani tudott. A bártfaiak így három győzelem után ebben a szezonban először veszítettek pontot hazai pályán.

A rimaszombatiak kezdőcsapatában helyet kapott a védekező középpályás Branislav Poremba, a 19 éves játékos múlt héten érkezett kölcsönbe az eperjesi juniorcsapattól. A kispadon feltűnt Miloš Brezinský is, aki tíz éve eltöltött már egy szezont Rimaszombatban, ezután pedig főleg cseh klubokban légióskodott. „Miloš már három–négy hete velünk készül, de fizikailag nagy a lemaradása, ezért korábban még a kispadra sem neveztük” – tudtuk meg Geri Gergelytől. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?