PRIMERA DIVISION

Madrid. A 18. felvonás találkozóival folytatódott a spanyol futballbajnokság. Nagyon megszenvedett a három pontért az éllovas Real Madrid. A mindent eldöntő gól már a 8. percben megszületett. A továbbiakban egyenrangú ellenfél volt a kieső helyen álló Murcia, amely a második félidőben a kapufát is eltalálta.

Madrid. A 18. felvonás találkozóival folytatódott a spanyol futballbajnokság. Nagyon megszenvedett a három pontért az éllovas Real Madrid. A mindent eldöntő gól már a 8. percben megszületett. A továbbiakban egyenrangú ellenfél volt a kieső helyen álló Murcia, amely a második félidőben a kapufát is eltalálta. Egyébként az egyetlen gólt Raul szerezte, aki új klubrekordot állított fel: ez volt a 164. gólja a Real mezében, és így a klubranglistán már a harmadik! Az első Alfredo Di Stefano, 216 góllal. Az új évben is folytatja gyenge szereplését a Celta Vigo, amely hazai pályán kapott egy ötöst a La Corunától!

18. forduló: Real Madrid–Murcia 1:0, góllövő: Raul (8.); Zaragoza–Atl. Madrid 0:0; Celta Vigo– La Coruna 0:5, g.: Victor (41., 72., 78.), Luque (15.), Tristan (86.); Bilbao–Osasuna 1:1, g.: Del Horno (45.), ill. Izquierdo (35.); Espanyol–Mallorca 2:0, g.: Tamudo (1. és 64.); Malaga–San Sebastian 1:2, g.: Litos (25.), ill. Karpin (37.), Nihat Kahveci (43.); FC Sevilla–Albacete 2:0, g.: Baptista (39.), Antonito (90.); Valladolid– Betis Sevilla 0:0. (at)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?