Premier League - két meccsre apadt a szombati kínálat

London |

<p><br /> A Wigan Athletic Aston Villa elleni, szombat délutánra tervezett meccsének elhalasztásával hatra nőtt azon mérkőzések száma, amelyeknek új időpontot kell(ett) keresni az angol futballélvonal  bajnokságában, a Premier League-ben a zord téli időjárás miatt.</p>

A Wigan délután 3 órától játszott volna otthon, ám alig pár órával a kezdés előtt a döntéshozók úgy határoztak, hogy mégsem rendezik meg az összecsapást, mert képtelenség teljesen biztonságos körülményeket teremteni a találkozó lebonyolításához. Angliában több mint három évtizede nem volt annyira nagy hideg, mint most, amellett a havas-jeges pályák letakarítása vagy éppen a közlekedés megbénulása miatt egyre-másra kellett módosítani az eredeti időpontokon.
Így aztán a kora délutáni helyzet szerint csak két szombati meccset - Arsenal-Everton (16 ó) és Birmingham City-Manchester United (18:30 ó) - tudnak megrendezni a Premier Ligában.
Átkerült ugyanakkor vasárnapra - már ha a meteorológia nem parancsol további "kitolást" - a West
Ham United-Wolverhampton Wanderers (14:30), s a Liverpool-Tottenham Hotspur mérkőzés, míg hétfő esti (21 ó) kínálattá változott a Manchester City-Blackburn Rovers összecsapás. A víkend többi tervezett találkozóját későbbre halasztották.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?