Pontot ért Simon mesterhármasa

Tovább tart a fej-fej melletti harc a bajnoki címért az MTK és Debreceni VSC között. Közelebb viszi a budapesti kék-fehéreket az elsőséghez a Tatabánya elleni kiütéses győzelem (5:1), mert azonos pontszám esetén a jobb gólkülönbség még jól jöhet a végelszámolásnál.

Veszélyben a kapu, hat gól Zalaegerszegennb1.hu-felvételDe nem adja fel a Debrecen sem: a címvédő magabiztosan nyert a vendég Fehérvár ellen a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójában. Zalaegerszegen és Miskolcon egyaránt 3:3-as döntetlen született. A zalai csata érdekessége, hogy Waltner Róbert korábbi válogatott támadó a lefújás előtti másodpercekben meg?szerezte pályafutása 100. élvonalbeli gólját, ami egy pontot ért a zalaiaknak. A REAC-cal már sokadszor fordult elő az idényben, hogy minimum három gólt szerzett, mégsem tudta megszerezni a győzelmet.

A másik 3:3-as mérkőzésen az Attilák jeleskedtek a góllövésben: a diósgyőri Simon Attila háromszor vette be a paksiak kapuját. Ez volt a bajnoki évad harmadik mesterhármasa. Paksi mezben Tököli Attila villant, aki kétszer lőtt a vendéglátó diósgyőriek kapujába.

Nem játszott, de megkapta a három pontot a bajnokságból kilépett Sopron hétvégére kisorsolt ellenfele, a Siófok. Helyzetén ez azonban nem változtatott, maradt a tizennegyedik. Ma a Honvéd–Vasas mérkőzéssel zárul a 28. forduló. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?