Pljuscsenko és fia Szlovákiában turnézik

<p>Látta már korcsolyázni Jevgenyij Pljuscsenkót? Hát a kisfiát? A műkorcsolyasport egyik legnagyobb alakja egyedülálló show-val látogat el Szlovákiába.</p>

A 2006-ban egyéniben, 2014-ben pedig csapatban olimpiai bajnok orosz klasszis szívesen lép fel Szlovákiában, 2008 óta rendszeresen turnézik Pozsonyban, az utóbbi években pedig más városokba is ellátogatott. Az idei fellépéssorozat hét állomása mégis minden korábbinál különlegesebb lesz, Pljuscsenkóval együtt ugyanis jégre lép kisfia, Alekszandr Pljuscsenko is.

Együtt adják elő „Plushi” talán legemlékezetesebb gálaszámát, a Tom Jones Sexbomb című dalára készített koreográfiát. Pljuscsenko ezt a 2001-es vb-n mutatta be először, de a közönség több mint másfél évtized távlatából is imádja.

A műsorból természetesen nem hiányozhat az orosz korcsolyakirály állandó társa a jégen, a magyar származású hegedűművész, Edvin Marton, aki 1699-ben készült, nyolc millió eurót érő Stradivarius hegedűjén kíséri Pljuscsenkót.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"294534","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A fellépők listáján ott van a Szocsiban olimpiai bajnok Adelina Szotnyikova, a 2008-as Európa-bajnok, és a szlovákiai közönség kedvence, Tomáš Verner, az olasz fenegyerek Ivan Righini és a kanadai mókamester Elladj Baldé is, a szórakozás tehát garantált.

Pljuscsenko mindig hangsúlyozza, hogy a Kings on Ice-show (Szlovákiában Pán ľadu néven fut) szervezői és fellépői arra is ügyelnek, hogy a nézők ne csupán ötletes, vicces vagy épp megható koreográfiákat láthassanak, hanem minőségi korcsolyázást is, így ha négyfordulatosokat nem is, jó néhány triplát biztosan láthatunk majd a jég királyaitól, akik emellett szédítő forgásokkal és szikrázóan gyors lépéssorokkal is lenyűgözik a közönséget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?