Piszárék már harmadikok

Könnyen nyertek a rimaszombatiak a vágsellyeiek ellen az I. labdarúgóliga 28. fordulójában. A gömöriek győzelműkkel feljöttek a harmadik helyre.

A tőketerebesi Devečka (balról) fejjel ment az eperjesi Kaplan előlSITA-felvételTőketerebesen nyert a listavezető eperjesi Tatran. „Nem érdemeltünk vereséget. Jóval több helyzetünk akadt, mind az éllovasnak, ám játékosaink elpuskázták a ziccereket” – mondta lapunknak Belán Norbert, a tőketerebesiek a kapusa, aki ezúttal a cserepadról figyelte a meccset.

Véget ért a losonciak kudarcsorozata: három vereség után be?gyűj?tötték a három pontot. „Már éppen ideje, hogy győztünk. Az első félidőben idegesen futballoztunk, jókor jött Vaculčiak szépségdíjas gólja: a jobb oldali középpályásunk 25 méterről, bal lábbal kipókhálózta a felső sarkot. A szünet után is mi irányítottunk, s megérdemelten nyer?tünk” – értékelt Milan Albrecht, a LAFC mestere. „Nem fociztunk rosszul, mégis üres kézzel távoztunk Ólublóról. Gól nélküli állásnál tapasztalatlan focistáink több helyzetet is kihagytak” – hangsúlyozta Móder József, a kassai tartalékcsapat másodedzője. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?