Pinte újra a pályán

Budapest/Pozsony. Vasárnap rendezték az MTK–FTC (3:1) örökrangadót, mely után a Hungária körúti kék-fehérek hét pontra növelték előnyüket a tabellán a zöld-fehérek előtt.

Budapest/Pozsony. Vasárnap rendezték az MTK–FTC (3:1) örökrangadót, mely után a Hungária körúti kék-fehérek hét pontra növelték előnyüket a tabellán a zöld-fehérek előtt. A két ősi rivális találkozójának napjainkban a legnagyobb pikantériáját az jelenti, hogy Várszegi Gábor személyében ugyanaz a tulajdonosa a két egyesületenek. Míg az MTK-ban mint magánszemély birtokolja a vállalkozó a tulajdonjogot, addig az FTC-nél cégei révén szerzett többségi tulajdont. A szurkolók kíváncsiak voltak arra, hogy a klubtulajdonos melyik csapatnak fog szurkolni a mérkőzésen, illetve melyik öltözőbe megy be a meccs előtt, és után. Nos, Várszegi a lehető legdiplomatikusabb utat választotta: külföldi üzleti útja miatt vasárnap este nem volt ott a Hungária körúton. Az örökrangadó előtt a bennfentesek arról is meg voltak győződve, hogy a meccs békés döntetlennel ér véget, azonban a vége egészen más lett. A két öngóllal tarkított, küzdelmes mérkőzésen megérdemelten győzött az MTK.

Sérülése miatt a Vasas és a Győr elleni találkozókon nem lépett pályára a zöld-fehéreknél Pinte Attila, ám vasárnap Csank edző már számíthatott a csallóközi futballista játékára. „Úgy érzem a kéthetes kihagyás ellenére jól ment a játék, igaz egy kicsit még éreztem az erőnlétemen a kényszerszünetetet. Sajnos, az MTK második gólja előtt, egy huszonöt méteres szabadrúgás után az én lábamon változtatott irányt a labda, és így került a kapunkba. Megpróbáltunk mindent megtenni az egyenlítés érdekében, azonban a hazaiak remekül kihasználták a védelmünk kinyílását, és egy sakk-matt helyzet után eldöntötték a három pont sorsát” - mondta Pinte, aki csütörtökön csatlakozik az utolsó vb-selejtezőjére készülő szlovák válogatotthoz.

Az NB I. vasárnapi másik mérkőzésén a Debrecen Majoroš góljával 1:0 arányban győzött a Sopron ellen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?