Pinte Oroszországba?

Keddtől, immár másodszor Ciprus szigetén edzőtáborozik a Ferencváros labdarúgócsapata. Az első erőgyűjtéstől eltérően – csak erőnléti edzések voltak műsoron – Garami József együttese ezúttal 4 előkészületi mérkőzésen lép pályára, melyeken orosz es ukrán gárdákkal veszi fel a küzdelmet.

Ezen találkozók egyikén, konkrétan a Sinnyik Jaroszlavl ellen kísérték tegnap árgus szemmel Pinte Attila, az FTC szlovákiai futballistájának játékát az orosz élvonalban az idén bemutatkozó jaroszlavli klub szakvezetői. A mérkőzés előtt sikerült telefonon elérnünk Larnacában, a Princess Beach Hotelben a csallóközi labdarúgót, aki elmondta, hogy a jaroszlavliak kérésére jobbhátvédként fog szerepelni a meccsen. Rákérdeztünk, hogy mégis mikor játszott utoljára a védelemben az eredetileg támadó középpályás? „Ifista koromban hátvéd voltam, utoljára pedig még az Inter színeiben, a két évvel ezelőtti, Lyon elleni BL-selejtezőn.”

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy mennyiben határozták meg a futballista vételárát a Fradi vezetői, ugyanis még az ősszel közel 500 ezer dolárról lehetett hallani. „Erről engem nem informálnak. Csak annyit tudok, hogy a két klub álláspontja nem áll messze egymástól.”

Hogy a Szerelem-szigeten egymásra talál-e Pinte Attila és az orosz bajnokság újonca, egyelőre kérdéses. Ez annál is inkább igaz, mivel még egy komoly, egy nagyon komoly érdeklődő jelentkezett be a 30 éves csallóközi futballistáért. „Egy moszkvai klubról van szó, melynek nevét én sem ismerem. Annyit azonban tudok, hogy szerződésajánlatuk felülmúlja a jaroszlavliakét. A moszkvaiak állítólag kétszer már figyeltek is bajnoki meccsen a saját posztomon, és támadó középpályásként tartanának rám igényt” – mondta Pinte, akinek 2003. júniusáig van érvényes szerződése a 27-szeres magyar bajnokkal.

Nem szeretnénk találgatásokba bocsátkozni a szlovákiai futballista klubcseréjét illetően, az azonban jelzésértékű lehet, hogy az FTC részvényeinek többségét birtokló Fotex Rt. első embere, Várszegi Gábor szerda este Afrodité-szigetére utazott, és ide várják mára Szeiler Józsefet, a Fradi ügyvezető igazgatóját is.

Amennyiben figyelembe vesszük, hogy Ciprus szigete jelenleg hemzseg az orosz csapatoktól, illetve azok vezetőitől... Még egy megjegyzés: Oroszországban az átigazolási időszak február 15-én végződik, és ekkorra van betervezve a zöld-fehér alakulat hazautazása is. Hogy Pintével vagy nélküle? Azt meglátjuk a következő órákban, napokban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?