Pinte Görögországba?

Budapest. Az élvonalbeli futballcsapatok közül elsőként az ezüstérmet szerzett Ferencváros kezdte meg a felkészülést a július végén rajtoló bajnokságra.

Budapest. Az élvonalbeli futballcsapatok közül elsőként az ezüstérmet szerzett Ferencváros kezdte meg a felkészülést a július végén rajtoló bajnokságra. Bár Balog Zoltán sérülés miatt (a játékos a porcműtétje után egyelőre bottal jár), Szűcs Lajos, Pinte Attila, Marek Penksa és a tavasszal a Vasasnak kölcsönadott Hrutka János a meghosszabbított szabadsága miatt hiányzott az edzésről, ennek ellenére huszonnyolc játékos vett részt az első foglalkozáson.

Nem volt tehát jelen az első tréningen a szabadságát töltő Pinte, ám úgy hírlik, hogy a szlovák válogatottnak a görög első osztályból van ajánlata, így elképzelhető, hogy a szélsővel nem is találkoznak már a szurkolók. Mégis magas a létszám, és ennek oka az, hogy hat futballista is próbajátékra jelentkezett a Népligetben. Ott volt az edzésen a bosnyák, ám ausztrál állampolgárságú Szasa Radulovics, a jugoszláv Nebojsza Vitasz, aki a másodosztályú Dinamo Pancsova labdarúgója, és huszonnégy gólt szerzett az elmúlt bajnokságban, kifutott a gyepre a szintén pancsovai Igor Zsurzsinov, valamint a jugoszláv Ivan Janics. Nem tudni még, hogy mi lesz a sorsa Marius Chereginek és Szkukalek Igornak, ők mindketten edzettek, de az esetleges távozásuk, avagy maradásuk ügyében még zajlanak a tárgyalások. Szkukaleket meg kellene vásárolni a cseh Drnovice együttesétől, Cheregivel pedig külön megállapodásra lesz szükség, mert a védőnek lejár a szerződése.

Az eddigi nem túl látványos erősítés ellenére továbbra is tartja magát a hír, hogy a Ferencváros négy, de lehetőség szerint öt olyan meghatározó labdarúgót igazol, akikkel aztán eséllyel indulhat a csapat az UEFA-kupában. Ezért is érdemes odafigyelni a Garami József által említett utolsó tíz napra...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?