Pinte és Németh is

Pozsony. Ladislav Jurkemik, a szlovák labdarúgó-válogatott vezetőedzője, kihirdette annak a tizennyolc játékosnak a nevét, akikkel a jövő heti, Anglia elleni Európa-bajnoki selejtezőn számol.

Pozsony. Ladislav Jurkemik, a szlovák labdarúgó-válogatott vezetőedzője, kihirdette annak a tizennyolc játékosnak a nevét, akikkel a jövő heti, Anglia elleni Európa-bajnoki selejtezőn számol. A törökök elleni kerethez képest a tréner hat új játékost nevezett, köztük a Görögországban játszó Pinte Attilát, és az Angliában légióskodó Németh Szilárdot is. „Németh még nem épült fel teljesen izomsérüléséből, de információim szerint a mérkőzésre már rendben lesz” – nyilatkozta a szlovák csapat edzője. A korábbi keretből hat játékos esett ki: Čontofalský, Špilár, Labant, Poljovka, Greško és Štrba. Labant, Varga, Greško, akik korábban kezdőemberek voltak, ezúttal csak tartalékok.

A Szlovákia–Anglia Eb-selejtező mérkőzést október 12-én, szombaton (19.30) rendezik a pozsonyi téglamezei Slovan-stadionban. Szlovákia kerete – kapusok: König (Zürich), Buček (Xanti); hátvédek: Hlinka (Bregenz), Karhan (Wolfsburg), Čišovský (Inter), Klimpl (Žižkov), Zeman (Arnhem), Leitner (Teplice); középpályások: Kisel (Bohemians), Michalík (Sparta), Dzúrik (Slovan), Janočko (Austria Wien), Mintál (Žilina), Pinte (Panioniosz); csatárok: Kožlej (Olimpiakosz Nikózia), Reiter (Olomouc), Vittek (Slovan), Németh (Middlesbrough).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?