Phil Jones húsz hónap után ismét a Manchester United keretében

Phil Jones

Húsz hónap után ismét tagja a Manchester United keretének Phil Jones, aki felépült súlyos térdsérüléséből. A csapat szerdán (ma) a West Ham Unitedet fogadja az angol labdarúgó ligakupában.

A védő legutóbb tavaly januárban lépett pályára – akkor a Tranmere Rovers elleni FA Kupa-mérkőzésen gólt is szerzett –, elhúzódó térdproblémája miatt azonban azóta nem állhatott Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző rendelkezésére. Tavaly nyáron meg is kellett műteni.

„Nagyon örülök, hogy visszatérhet. – mondta játékosáról a norvég szakember. – Az utánpótláscsapatban már teljesített kétszer kilencven percet, és edzésen is beszállt már, a térde pedig jól reagál. Nagyon keményen megdolgozott ezért.”

Solskjaer hozzátette: tudja, hogy elsősorban mentálisan volt nehéz Jones számára ez a hosszú időszak, sokszor még abban is kételkedett, hogy egyáltalán járni tud-e még vagy a gyerekeivel játszani a kertben, nemhogy futballozni.

A 29 éves, angol válogatott játékos több mint 200 alkalommal szerepelt eddig az MU-ban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?