Peter Bondra nélkül

New York. Vasárnap St. Paulban rendezik meg az All Star-gálameccset. Nem került be a rajongók szavazatai alapján összeállított két csapatba Peter Bondra, a Washington Capitals szlovák légiósa, aki szombaton ünnepli 36. születésnapját. Bondra eddig az NHL-ben 957 meccsen 822 pontot ért el (470 gól és 352 gólpassz).

Bevetődés. Darcy Trucker (Toronto) aligha így tervezte az ottawai kapu bevételétReuters-felvételNew York. Vasárnap St. Paulban rendezik meg az All Star-gálameccset. Nem került be a rajongók szavazatai alapján összeállított két csapatba Peter Bondra, a Washington Capitals szlovák légiósa, aki szombaton ünnepli 36. születésnapját. Bondra eddig az NHL-ben 957 meccsen 822 pontot ért el (470 gól és 352 gólpassz). A két kezdő ötös a szavazatok alapján: Kelet (edző: Pat Quinn,Toronto) – Brodeur (New Jersey)–Niedermayer (New Jersey), Stevens (New Jersey); csatárok: Kovalcsuk (Atlanta), St. Louis (Tampa Bay), Thornton (Boston). Nyugat (edző: Dave Lewis, Detroit) – Turco (Dallas)– Lidström (Detroit), Blake (Colorado)–Guerin (Dallas), Modano (Dallas), Bertuzzi (Vancouver). A keletieknél csereként szóhoz jut még többek között Rafalski (New Jersey), akit a sérült Stevens helyett hívtak meg, a cseh Robert Lang (Washington), a torontói Mats Sundin, egyedüli szlovákként Marián Hossa (Ottawa), a New York Rangersből Jaromír Jágr és Mark Messier. A nyugati All Star-csapatban ott lesz még Iginla (Calgary), Näslund (Vancouver), Sakic (Colorado) és Tkachuk (St. Louis) is.

Az NHL pénteki eredményei: Buffalo–Boston 2:6, Montreal–NY Islanders 2:1, Ottawa–Toronto 4:5 – hosszabbítás után, New Jersey– Vancouver 0:4, Atlanta–Philadelphia 1:5, Nashville–Tampa Bay 2:5, Colorado–Detroit 2:3 – hosszabbítás után, Calgary–St. Louis 1:2, San Jose–Phoenix 5:0. (m, t, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?