Penksa is az Üllői útra?

Budapest. Ma a bajnoki cím védője, a Ferencváros labdarúgócsapata is megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra, immár az új szakmai igazgató, Garami József irányításával.

Budapest. Ma a bajnoki cím védője, a Ferencváros labdarúgócsapata is megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra, immár az új szakmai igazgató, Garami József irányításával. A vezetők részéről viszont egyelőre nagy a titkolózás arról, kik lehetnek azok az új játékosok, akik már az első edzésen magukra öltik majd a csapat zöld-fehér szerelését. Szeiler József ügyvezető így nem kívánta megerősíteni azt az információt sem – ami azonban, ha beigazolódik, az átigazolási szezon egyik szenzációja lenne –, hogy ma délelőtt kilenc órakor ott lesz az öltözőben a korábban a német Bundesligában is megfordult szlovák válogatott Marek Penksa. A Dunaferr középpályásának átigazolásáról szombatig ugyan nem állapodott meg egymással a ferencvárosi és a dunaújvárosi fél, ám a szerződést talán már e héten aláírhatják. Ettől függetlenül is elképzelhető azonban, hogy ma Penksa is megjelenik a Népligetben. Ami pedig a többieket illeti: biztos, hogy az összes szerződéssel rendelkező labdarúgó hivatalos az első összetartásra, így azok is, akik átadólistára kerültek, de még nem találtak maguknak új csapatot. A tervek szerint a jövő hét közepén befuthat az Üllői útra néhány próbajátékra invitált külföldi labdarúgó is, ám a lehetséges jelöltek nevét még nem tették közzé. Igaz, már napok óta téma a cseh válogatott középpályás Radek Slončík érkezése, akiért eddig igen magas árat kért a Sparta Praha (13 millió cseh koronát), de a legújabb hírek szerint az összeg tekintetében valamelyest közeledett egymáshoz a két klub álláspontja. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?