Pedro szerint Fabregas nehéz időszakot él át

London |

<p>Pedro, a Chelsea spanyol labdarúgója szerint Cesc Fabregas nehéz időszakon megy keresztül, ugyanakkor nem cáfolta, hogy csapattársa volt az egyik központi figurája José Mourinho megbuktatásának.</p>

A portugál vezetőedzőt múlt csütörtökön menesztették, mert a londoni Kékek címvédőként rendkívül rosszul szerepelnek az angol élvonal mostani idényében, és 16 forduló után mindössze egy pont választotta el őket a kiesőzónától. Az NBC Sports értesülése szerint a két kiváló középpályás, a spanyol Cesc Fabregas és a belga Eden Hazard vitte a főszerepet José Mourinho megbuktatásában.   
A Chelsea szombaton 3-1-re legyőzte a Sunderlandet, de az NBC cikkének hatására a szurkolók egy része - amely szimpatizál a portugál trénerrel - nemtetszését fejezte ki Fabregas és Hazard cselekedetével kapcsolatban.   
"Nehéz volt Fabregasnak, de képes átvészelni ezt az időszakot, mert mentálisan erős és nagyon jó versenyzőtípus" - mondta Pedro az Evening Standard című lapnak.   
"Cesc az egyik legjobb, legkarakteresebb játékosunk, győztes beállítottságú, ezért mindannyiunknak nagyon jó, ha ő is játszik. Ugyanakkor megértem a rajongóink csalódottságát. Ez normális, ha a csapat és az edző ilyen helyzetbe kerül" - magyarázta Pedro, azt viszont egy szóval sem cáfolta, hogy honfitársának köze volt Mourinho megbuktatásához.   
"Mourinho nagyon jó edző. Ez a helyzet mindenkinek nehéz, ezért is volt fontos a szombati győzelem. A szurkolók ebben a szezonban is sokat segítenek nekünk, mindig mellettünk állnak. Nem mondok róluk semmi rosszat, mert ők is a klub részét képezik" - nyilatkozta Pedro.   
John Terry csapatkapitány azt mondta korábban, hogy nem a játékosok buktatták meg az edzőt, és nem azért szerepeltek gyengén a bajnokságban, hogy előidézzék a menesztését.   
A Chelsea szombaton a Watforddal játssza következő mérkőzését, két nappal később pedig a Manchester United otthonában szerepel.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?