Pecze: csatárbetegség

Pozsony. Ahogy az a nyitófordulóban már lenni szokott, született néhány meglepetés az első tavaszi meccssorozat alatt.

A Slovan győzelme nem lepte meg azInter edzőjét, ám saját csapata már annál inkább. Fotó: TASRPozsony. Ahogy az a nyitófordulóban már lenni szokott, született néhány meglepetés az első tavaszi meccssorozat alatt. A pozsonyi Inter alaposan megfiatalított társasága méretes vereségét is a kisebb fajta szenzációk kategóriájába sorolhatjuk, főként azt figyelembe véve, hogy a Dubnica bizony jócskán a kiesőjelöltek táborához tartozik. A sárga-feketék mestere, Pecze Károly annak ellenére, hogy fiai alaposan kikaptak, kézséggel állt rendelkezésünkre egy kis értékelés gyanánt.

Bizonyára nem számított ilyen sima vereségre...

Azt tudtuk, hogy fiatal és tapasztalatlan csapatunk nagyon nehéz mérkőzés elé néz, ám kissé eltúlzottnak tartom a végeredményt, mert ahogy Griga kollégám is nyilatkozott, nekik szinte minden sikerült, mi viszont elképesztő ziccereket puskáztunk el. Már az első percben a gólvonalról vágták ki a labdát a hazaiak, majd Halenár puskázott el egy jó lehetőséget, s a hazaiak, ahogy mondani szokás, talált góllal szereztek vezetést.

A szünetben ennek ellenére nem cserélt, csak 2:0 után...

Elégedett voltam a játékkal, hiszen mi támadtunk, de sajnos a gólhelyzeteket elpuskáztuk. Ami pedig a cserét illeti, Čišovskýt le kellett hoznunk, mert két, tőle szokatlan gyermeteg hibát vétett.

Csőstől jött a baj, hiszen nem sokkal ezután Barmost kiállította a játékvezető...

Nem szoktam foglalkozni a bírókkal, de tény, nem egyenlő mércével bírálta el az agresszivitást, a mi rámenősségünket sárgákkal, sőt Barmos esetében pirossal honorálta, míg a hazaiak keménykedéseit elnézte.

Egykori sikercsapata, a Trnava hazai környezetben kapott ki a sereghajtó trencséniektől. Ön szerint is ez a forduló szenzációja?

Mindenképpen, elvégre a Petržalka kassai sikere mondhatni papírforma, hiszen a két együttes kerete között ennyi a különbség.

Visszatérve az Önök szereplésére. Nem fél, hogy ezzel a vereséggel Önök is felzárkóztak a kiesőjelöltek közé?

Játékosállományunk csak arra jogosít fel bennünket, hogy egy jó középcsapattá érjünk, de természetesen figyelnünk kell arra, hogy ne legyen még veszélyesebb a helyzetünk, mindenesetre le kell szögeznem, B és C kategóriás játékosokból szinte lehetetlen A kategóriás csapatot összekovácsolni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?