Patthelyzet Losoncon, nincsenek játékosok

Losonc |

<p>Egyre nagyobb az esélye annak, hogy visszalép az I. ligából a losonci futballcsapat. Az ötödikként telelő együttes még mindig nem kezdte el a felkészülést.</p>

A játékosoknak és a szakmai stáb tagjainak december végén lejárt a szerződésük, a futballisták zöme gyorsan odébbállt.
Alexandra Pivková, az újonnan megválasztott polgármester asszony ragaszkodik a régi vezérkar távozásához, de azzal a feltétellel, hogy fizessék ki a klub felgyülemlett tartozását. Pivková többször tárgyalt a LAFC vezetőivel, akik a tavaszi idényre 239 556 eurós támogatást kérnek az önkormányzattól (ebbe már a diákcsapatok és az ifjúsági együttesek működtetésére fordítandó összeg is beletartozik). „A város hajlandó támogatni a klubot, ám a jelenlegi klubvezetést nem vehetjük korrekt partnernek. Ezért az egyesület elöljáróinak a döntésén múlik, hogy felelősségteljesen állnake hozzá a kialakult helyzethez, vagy pedig nem“ - nyilatkozta a polgármester.
„Sajnos patthelyzet van Losoncon. Az önkormányzat addig nem ad pénzt a LAFC-nak, amíg nem mond le a vezérkar. A vezetőség pedig nem akar távozni - mondta lapunknak Jozef Škrlík, aki másfél éve irányítja a losonciakat. - Egyre tragikusabb a helyzetünk, hiszen nincsenek játékosaink, az ifikre sem számíthatunk, mert ők csak a III. ligában szerepelnek. A kiváló ősz után meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen lesz a folytatás. Most itt állok szerződés és csapat nélkül.“ (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?