Paneltippek és megérzés

Tippversenyünk történetében első ízben szerzett egyik olvasónk, nevezetesen a 46 esztendős zselízi Luky Zoltán 12 pontot. Eredményessége kiváló ismeretekre, jártasságra utal, holott versenyszerűen sohasem focizott.

Tippversenyünk történetében első ízben szerzett egyik olvasónk, nevezetesen a 46 esztendős zselízi Luky Zoltán 12 pontot. Eredményessége kiváló ismeretekre, jártasságra utal, holott versenyszerűen sohasem focizott.

Honnan meríti értesüléseit? Milyenek a tippelési módszerei?

Rendszeresen látogatom a fogadóirodákat, figyelem az Új Szó Régiófoci rovatát, a focitörténéseket. Egyébként a paneltippek és a megérzés jelentik számomra az iránytűt az alacsonyabb osztályú bajnokságok útvesztőjében. Most is így történt. Azt sem tagadom, a Fortuna is kegyeibe fogadott.

Mi volt eddigi legértékesebb nyereménye?

A fogadóirodákban 4 ezer korona, az újságokban pedig a könyv. A nagy nyeremény még várat magára.

Ezúttal focilabda a jutalma. Hasznát veszi-e majd szabadidejében?.

Ez kizárt. Rokkantnyugdíjas vagyok, hátgerincfájdalmak kínoznak. Arra kérném önöket, jutalmamat a válogatott labdarúgó, ha lehetséges, Németh Szili aláírásával tegyék örökre emlékezetessé. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?