Panaszkodnak a bíróra

Pozsony. Hiába nyújtotta Nyitrán tavaszi legjobb teljesítményét a DAC II. ligás futballcsapata, mégis 2:1-es vereséget szenvedett. Főleg azt fájlalják a csallóköziek, hogy az ipolynyéki Dobos László játékvezető két erősen vitatható 11-est ítélt ellenük.

Pozsony. Hiába nyújtotta Nyitrán tavaszi legjobb teljesítményét a DAC II. ligás futballcsapata, mégis 2:1-es vereséget szenvedett. Főleg azt fájlalják a csallóköziek, hogy az ipolynyéki Dobos László játékvezető két erősen vitatható 11-est ítélt ellenük.

Szikora György, a sárga-kékek vezetőedzője nem tagadja, nagyon csalódott: „Egyáltalán nem szokásom a bíróban keresni a hibát, ám ezúttal kivételt kell tennem. Annak ellenére, hogy kezdettől fogva jobbak voltunk, mi irányítottunk, mégis üres kézzel jöttünk haza. Olyan volt, mint egy rossz álom. Hét perc alatt két büntetőt rúghattak a hazaiak. Az elsőnél Veselý hozzá sem ért a mögötte futó csatárhoz, aki megbotlott... Röviddel később egy kavarodást követően csak Dobos látott szabálytalanságot, és ismét a 11-es pontra mutatott. ĺgy már az első félidő közepén gyakorlatilag eldőlt az összecsapás. Mindkét esetben még a nyitrai szurkolók is mosolyogva fogadták a játékvezető döntését. Védenceimet dicséri, hogy nem adták fel, több ziccert kidolgoztak, a legnagyobb lehetőséget Šimček és Kováč puskázta el. Majoroš szépítő gólja után – ügyesen használta ki a kapus hibáját, s 20 méterről fejelt a hálóba – beszorultak a vendéglátók, Bognárt az ötösön lerántották, majd kézzel mentettek a nyitrai védők, ám a bíró sípja néma maradt.“

A DAC egyre lejjebb csúszik a tabellán, ugyanannyi pontja (20) van, mint a kieső helyen tanyázó homonnai csapatnak. Szombaton a szencieket fogadják a csallóköziek... (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?