Padlóra került az ellenfél

Pozsony. A vártnál is fölényesebb, kiütéses győzelmet aratott a szlovák labdarúgó-válogatott a Liechstensteini elleni vb-selejtezőn.
SZLOVÁKIA–LIECHTENSTEIN 7:0 (2:0). Góllövők: Vittek (15., 59.

Pozsony. A vártnál is fölényesebb, kiütéses győzelmet aratott a szlovák labdarúgó-válogatott a Liechstensteini elleni vb-selejtezőn. SZLOVÁKIA–LIECHTENSTEIN 7:0 (2:0). Góllövők: Vittek (15., 59. és 81., az utóbit 11-esből), Karhan (41.), Németh (84.), Mintál (86.), Zabavník (90.) Játékvezető: Delevics (szerb-montenegrói), 5600 néző. Sárga lap: Greško, Hanek, ill. Th. Beck. SZLOVÁKIA: Čontofalský–Zabavník, Hanek, Kratochvíl (46. Petráš), M. Čech–Mintál, Demo (46. Janočko), Karhan, Greško (62. Breška)–Németh, Vittek. LIECHTENSTEIN: Heeb–Telser, DďElia, Mart. Stocklasa, Vogt–Rohrer (71. Ch. Frick), Büchel (76. Alabor), Mar. Frick, Burgmeier, Rog. Beck–Th. Beck. Viharos hazai rohamokkal indult a találkozó, Mintál már a 25. másodpercben vezetést szerezhetet volna, ám csakúgy mint Moszkvában, elpuskázta a ziccert. Röviddel később Németh közeli bombáját a felső sarokból tornázta ki a kapus. Az első negyedóra végén ismét a nagy kedvvel játszó Middlesbrough-csatár tört be a 16-oson belülre, pontos átadását követően Vittek öt méterről a hálóba lőtt. Jelentős fölényben játszottak a vendéglátók, egymás után rúgták a szögleteket, de kimaradtak a lehetőségek. A félidő hajrájában megszületett a második szlovák gól, mintaszerű Németh–Mintál akciót követően Karhan volt eredményes. Szünet után is egykapuzott a Galis-legénység, a Bundesligában jeleskedő Mintál helyzetek sorát puskázta el. Az 59. percben a jó formában lévő Vittek góllal büntette a liechtensteini védelem megingását. Az utolsó tíz percben még négy szlovák gól született, Németh Szilárdot elgáncsolták a 16-on belül, a megítélt büntetőt Vittek biztosan értékesítette. Ezután Németh Szilárd is örülhetett: címeres mezben egyéves szünet után talált újra a hálóba, majd Mintál is gólt lőtt, a végeredményt pedig Zabavník állította be. (sz. z.)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?