Ötödik EL-meccsét is elvesztette a Slovan

Pozsony |

<p>Sorra kapja a pofonokat a Slovan labdarúgócsapata az Európa Ligában, a csoportkör 5. fordulójában a Young Boys Bern 3:1-re nyert Pozsonyban. Az égszínkékek legfeljebb annak örülhetnek, hogy 372 perc után megszerezték első góljukat az idei kiírásban.</p>

A várakozásoknak megfelelően csak a vendégszektor volt tele a pozsonyiak utolsó hazai EL-meccsén, a Pasienky-stadion többi részén csak egypár hideggel dacoló drukker lézengett. A Slovan hamar elbúcsúzhatott a reményeitől: már a 9. percben gólt kapott egy kezezésért megítélt büntetőből. Hoarau vágta be a tizenegyest - 0:1. Három perc múlva a svájciak középhátvédje, Vilotics elvesztette a labdát, Soumah pedig egyenlített - 1:1. Ez volt a Slovan első gólja az idei EL-kiírásban, 372 percen át várt rá. A vendégek azonban hamar újra előnyhöz jutottak, Juja Kubo közelről lőtt a hálóba - 1:2. A Slovan lélektelenül futballozott, Soumahnak köszönhetően ugyan több volt az elképzelés a támadásokban, mint általában, de egy jó eredményhez ez még kevés. A 63. percben Peltier labdavesztése után Juja Kubo ujra betalált - 1:3. A svájciak ünnepeltek, negyedórával a meccs vége előtt előkerültek a görögtüzek is (de csak a lelátón, nem dobálták be). A hazai drukkerek azzal szórakoztak, hogy egy tribünre kirúgott labdát dobálgattak, és olléztak. A Slovan ötödik csoportmeccsén is sima vereséget szenvedett, és 1:17-es gólkülönbséggel reménytelenül sereghajtó csoportjában, s az egész EL-mezőnyben. Slovan-Young Boys Bern 1:3 (1:2)
Góllövők: Soumah (12.), ill. Hoarau (9., 11-esből), Juja Kubo (18. 63.).
Sárga lap: Kubík, Kolčák, ill. Vilotics.
Játékvezető: Pol van Boekel (holland), 3495 néző.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?