Ötjátszmás sikertörténet

Komárom. Másodszor is ötjátszmás csatában (3:2) győzött a komáromi VC a pozsonyi Doprastav ellen a női röplabda Extraliga 5-8. helyéért folyó párharcában, és 2:0-s összesítéssel továbbjutva legközelebb már az ötödik hely megszerzéséért csatázhat a Žiar ellen.

Komárom. Másodszor is ötjátszmás csatában (3:2) győzött a komáromi VC a pozsonyi Doprastav ellen a női röplabda Extraliga 5-8. helyéért folyó párharcában, és 2:0-s összesítéssel továbbjutva legközelebb már az ötödik hely megszerzéséért csatázhat a Žiar ellen. Kiss Tibor, a csallóköziek edzője boldogan pergeti vissza a 113 percig tartó, szerdai dráma történéseit, megemlítve, hogy ezzel a sikerrel már túlteljesítették idei célkitűzésüket (7. hely), s ami ezután történik az csak hab lesz a tortán: „Simán, 18-ra nyertük az első játszmát, amire az ellenfél hasonlóképpen (-19) válaszolt. Nagyon megküzdöttünk a második pontért (26), ám 2:1 után gödörbe esett a csapat (-13). Minden az ötödik szettben dőlt el. Ennek záró pillanatai a pozsonyi forgatókönyv megismétlését hozták. Még az ellenfél vezetett 14:12-re, vagyis meccslabdája volt, s innen fordított csapatunk. Különösen a beteg Valachová helyén, a liberó posztján játszó 17 éves Kiss Marianna tűnt ki, Rennerová ütőjátékosként 24 pontot szerzett, és Paulínyová is dícséretet érdemel.” Jövő héten az ötödik helyért a komáromiak a Žiarral játszanak. „Már biztosan a legjobb hat között végzünk. Hilda Mazúrová edzőtársammal örülünk annak, hogy így sikerült a csapatnak helytállnia. Két nap szünet után hétfőn folytatjuk a felkészülést, mert újra komoly csaták várnak a lányokra. Következő ellenfelünkkel kétszer játszottunk ebben az idényben, s mindkétszer alulmaradtunk. A pillanatnyi forma azonban változtathat az eddigi mérlegen” – bizakodik a társedző. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?