Ősztől is extraligás lesz a komáromi asztalitenisz?

Vladimír Mihočko, a PK & O Komárno élvonalbeli férfi asztalitenisz-csapatának edzője
Egyelőre még nem tudjuk, a szakvezetők és a szponzorok július végéig eldöntik, indulunk-e az Extraligában, ahol az idén a tíz együttesből a 7. helyen végeztünk. Kiharcoltuk a bennmaradást, s ez a fontos.

Vladimír Mihočko, a PK & O Komárno élvonalbeli férfi asztalitenisz-csapatának edzője

Egyelőre még nem tudjuk, a szakvezetők és a szponzorok július végéig eldöntik, indulunk-e az Extraligában, ahol az idén a tíz együttesből a 7. helyen végeztünk. Kiharcoltuk a bennmaradást, s ez a fontos. A Róbert Hodál, Gáspár László, Ivan Michalík, Andrej Kevický összetételű gárda tehát nem okozott csalódást, minden tőle telhetőt megtett. Én ebben az évben különféle elfoglaltságok miatt nem játszhattam, de jövőre folytatni szeretném.

Ezek szerint derűlátó?

Mindenképpen. Akkor sem esünk kétségbe, ha esetleg nem indulunk a Extraligában. Már második éve komolyan foglalkozunk az utánpótlás-neveléssel, több fiatal tehetség bontogatja szárnyait. Belőlünk pár év múlva kialakítható majd egy ütőképes csapat. Tisztában vagyunk azzal, hogy az extraligás együttes fenntartása és szerepeltetése sokba kerül, annál is inkább, mivel a játékosok profi szerződéssel rendelkeznek s közülük ketten –Pozsonyból illetve Ipolyságról – utaznak.

Komáromban mennyire érdekli a fiatalokat a asztalitenisz?

Van elég jelentkező, s reméljük, az ősszel még több lesz, hiszen meg szeretnénk szólítani az alapiskolák első és második osztályos diákjait. Jelenleg húsz gyerek tréningezik, s közülük a nyár folyamán a legjobbakat külön csoportba soroljuk. Ha itthon lesz, akkor természetesen a Franciaországban asztaliteniszező Ódor Éva is foglalkozik majd a gyerekekkel. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?