Őrt állnak a drukkerek

Buenos Aires. Diego Maradona lányai arra kérték az édesapjukért aggódó szurkolókat, hogy terveikkel ellentétben ne hozassanak zenekart az elé a Buenos Aires-i kórház elé, ahol a futball-legendát kezelik, mert jelenleg nyugalomra van szüksége.

Buenos Aires. Diego Maradona lányai arra kérték az édesapjukért aggódó szurkolókat, hogy terveikkel ellentétben ne hozassanak zenekart az elé a Buenos Aires-i kórház elé, ahol a futball-legendát kezelik, mert jelenleg nyugalomra van szüksége. – Apát most zavarná a nagy csinnadratta, és szeretnénk, ha mielőbb felépülne – írta hivatalos közleményében Dalma és Gianina Maradona azután, hogy a lapokban napvilágot látott: a rajongók zenével akarnak kedveskedni kedvencüknek. A drukkerek szinte őrt állnak a kórház előtt, gyertyákat gyújtottak, fényképekkel és rövid üzenetekkel tapétázták ki az épület falát, és folyamatosan imádkoznak az „Isteni Diegóért”.

Az 1986-ban Argentínával világbajnok, 43 éves klasszis múlt vasárnap került súlyos szív- és légzési problémákkal a Suizo-Argentino magánklinikára, ahol péntekig mesterségesen lélegeztették, és még most is az intenzív osztályon kezelik. Orvosai cáfolták a kábítószer-túladagolásról szóló híreket – bár elismerték, hogy kokaint találtak a vizeletében –, s közölték: vérnyomásproblémák miatt lett rosszul.

A Marca América vasárnapi online-os híre szerint azonban ismét igénybe kellett venni a gépi segítséget. Az újság orvosi forrásra hivatkozva a futballidol oxigénfelvételi képességének csökkenéséről írt, ugyanakkor hangsúlyozva, hogy a Maradona általános állapota nem rosszabbodott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?