Öröm helyett alkoholmámor

Pozsony. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is nagyszabású ünneplésre készültek a főváros központjában, az SZNF téren. Az ünneplésből azonban nem lett semmi, mert a hoki-válogatott csak negyedik lett a csehországi világbajnokságon.

Pozsony. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is nagyszabású ünneplésre készültek a főváros központjában, az SZNF téren. Az ünneplésből azonban nem lett semmi, mert a hoki-válogatott csak negyedik lett a csehországi világbajnokságon. Már vasárnap kora délután elkezdtek gyülekezni a szurkolók, akik egy nem túl nagy kivetítőn tekinthették meg a Szlovákia–Egyesült Államok bronzmérkőzést. Az alkoholnak köszönhetően lelkesedésben nem volt hiány. A közel ötezres nézősereg végig szurkolta a hosszabbítással és a büntető lövésekkel fűszerezett gól nélküli meccset, ám a várva-várt győzelem és az érem elmaradt. A helyosztón elszenvedett váratlan vereség után gyorsan feloszlott a tömeg csak a nagymennyiségű szemét, a pár száz fanatikus drukker, no meg a fülsüketítő, bömbölő zene emlékeztetett arra, hogy valami volt, van a téren. Körülbelül négyszázan fogadták a Prágából hazaérkező hokisokat, akik száz perccel éjfél után jelentek meg a rögtönzött pódiumon. A nem túl meggyőző „Köszönjük, köszönjük!” skandálás után Ján Lašák kapus szólt az alkoholmámorban úszó szurkolókhoz: „Tudtuk, hogy nekünk van a világon a legjobb szurkolótáborunk...”A téren különösebb rendbontás nem volt, ám a szomszédos utcákban nem maradt el a balhé. Volt kukadöntögetés, autórongálás, sőt, még a gyorsmentőknek is akadt dolguk: egy véresre vert fiút illetve egy 13 éves részeg lányt kellett elsősegélyben részesíteni. Hajnalban az Sznf téren már nyoma sem volt a csatatérnek, a szomszédos utcákban viszont igen... (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?