Öröm a játszmaszerzés

Komárom. Mától a playoff-küzdelmekkel folytatódik a női röplabda Extraliga. A komáromi VC a mezőny legerősebb együttesével, a pozsonyi Slávia UK-val találkozik. Ma 17 órakor a pozsonyi Mladosťban, vasánap 11-kor a komáromi röplabdacsarnokban játszik a két csapat.

Komárom. Mától a playoff-küzdelmekkel folytatódik a női röplabda Extraliga. A komáromi VC a mezőny legerősebb együttesével, a pozsonyi Slávia UK-val találkozik. Ma 17 órakor a pozsonyi Mladosťban, vasánap 11-kor a komáromi röplabdacsarnokban játszik a két csapat. Az esetleges harmadik mérkőzést újra a fővárosban tartanák (kedd, 17.00).

Kiss Tibort (Hilda Mazúrovával társedző Komáromban) a csapat playoffbeli esélyeiről kérdeztem: „Egyértelműen az UK a jobbik együttes, nem sok lehetőség kínálkozik számunkra. Szeretnénk becsületesen lejátszani a várhatóan két mérkőzést, szinte kizárt, hogy harmadszor is találkozunk, mert 2:0 után eldőlhet a párharc. Az erőviszonyok ismeretében már az nagy öröm lenne számunkra, ha elcsípnénk egy-két játszmát. Fiatal, a húszéves korátlagot alig túllépő csapatunkkal a mostani bajnokságban a 6–7. helyet szeretnénk elérni. Múltkor 3:1-re megvertük a Forplastot, így reménykedhetünk majd a sikeres folytatásban is. De előtte még lesz vasárnap egy közönségcsalogató meccs, mert nem mindennap jön hozzánk a sokszoros bajnok Slávia UK. Párharcunkra biztosan sokan lesznek kíváncsiak.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?