Orlowski és Panský Gútán

Gúta. Ma 17 órai kezdettel egy meglehetősen érdekes asztalitenisz-bemutatóra kerül sor a városi sportcsarnokban. Főszereplői Milan Orlowski és Jindřich Panský, a csehszlovák asztalitenisz élő legendái.

Gúta. Ma 17 órai kezdettel egy meglehetősen érdekes asztalitenisz-bemutatóra kerül sor a városi sportcsarnokban. Főszereplői Milan Orlowski és Jindřich Panský, a csehszlovák asztalitenisz élő legendái. A háromszoros Európa-bajnok Orlowski és a kétszeres világbajnok Panský személye a garancia arra, hogy színvonalas mérkőzéseket láthatnak az érdeklődők. A bemutató a város, az önkormányzat sportbizottsága és a helyi asztalitenisz-klub égisze alatt lesz. Vladimír Baláži helyi vezetőedző az Új Szónak elmondta: „Gútán először zajlik ilyen nagy volumenű asztalitenisz-találkozó, és reméljük, a sportélményen túl a rendezvény nemcsak a pingpong kedvelőinek szerez örö?met, hanem az ifjúságot is elcsábítja. Célunk a sport nép?szerű?sítése a gyermekek, a fiatalok, de a felnőttek körében is. Reméljük, sikerül” – mondta a vezetőedző. (borka)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?