Olyan ez, mint a lottó

Faro. Dick Advocaat, a hollandok szakvezetője óriási megkönnyebbülést érzett, hiszen együttese ezt megelőzően négy 11-es csatát bukott el: Nagy kő esett le a szívemről. Mindkét csapat számára nehéz mérkőzés volt. Olyan ez, mint a lottó: akinek több szerencséje van, nyer.

Faro. Dick Advocaat, a hollandok szakvezetője óriási megkönnyebbülést érzett, hiszen együttese ezt megelőzően négy 11-es csatát bukott el: Nagy kő esett le a szívemről. Mindkét csapat számára nehéz mérkőzés volt. Olyan ez, mint a lottó: akinek több szerencséje van, nyer. A játékosaim keményen küzdöttek egymásért is, egyre jobb a légkör a pályán és az öltözőben egyaránt. Nem ez volt életünk legjobb találkozója, de már az elődöntőben vagyunk, ahol szintén nagy csatára lehet számítani szerdán a házigazda portugálok ellen.

Tommy Söderberg, a svédek egyik kapitánya (aki távozik posztjáról) nem bosszankodik: Mindkét fél remekül játszott támadásban és védekezésben egyaránt. Megmutattuk, szeretnénk nyerni, de egy kicsit fájó, hogy büntetőkkel maradtunk alul. A kiváló holland válogatottól nem szégyen kikapni.

Lars Lagerbäck, az edzőtárs, aki az Eb után immár egyedül lesz szövetségi kapitány, nem veszítette el humorérzékét: Két éve a vb-n aranygóllal estünk ki, most pedig eljutottunk a 11-es párbajig. Érezhető a fejlődés, egyre közelebb kerülünk a sikerhez.

Arjen Robben élete egyik legszebb, legfontosabb pillanatának tartja a továbbjutást eldöntő büntető értékesítését: Az utolsó másodpercig küzdöttünk, aztán megpróbáltunk pozitív gondolkodással odaállni a 11-esekhez. Mondogattuk egymásnak: nem lehet, hogy sorban ötször így vérezzünk el! Fontos volt, hogy Van der Sar kapusunk remekül védett, köszönettel tartozunk neki.

Kim Källström, aki az első svéd büntetőt belőtte, nagyon szomorú: A hosszabbításban kétszer is a kapufát találtuk el, és ekkor el kellett volna dőlnie a továbbjutásnak. Ehelyett jött a büntetőpárbaj, és kiestünk. Szörnyű!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?