Ógyallán immár a lét a tét

Ógyalla/Deménd |

<p>A nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának szombati (17.00) összecsapásán a sörgyáriaknak a mentési munkálatok sikeres kivitelezése érdekében nagy szükségük lesz a három pontra.</p>

Az ógyallaiak a tavaszi idényben vendéglátóként egy alkalommal vereséggel, kétszer pedig pontosztozkodással hagyták el a pályát. „Elégedetlen vagyok csapatom eddigi teljesítményével. Védenceim közül néhányan nehézkesen gondolkodnak, egyes játékszituációkra az ellenfélnél lassabban reagálnak. Sajnos, erőnléti problémáik is szembetűnőek – elemezte újdonsült védencei gondjait Peter Buranský, az ógyallaiak edzője, aki a huszadik fordulóban vette át a karmesteri pálcát Čoknay Norberttől.
A vendéglátók ezúttal eltiltás miatt kénytelenek nélkülözni két kulcsjátékosukat Bičant és Kurákot. Minden bizonnyal sérülés miatt Slovinský és Piskla sem avatkozhat játékba. „Arra számítok, hogy a mai mérkőzésen mindenki százszázalékos erőbedobással fog küzdeni a győzelemért. Számunkra csupán a három pont begyűjtése számít sikernek. Újabb botlást már nem engedhetünk meg magunknak” – emelte ki a párharc jelentőségét a hazaiak stratégája.
A deméndiek javuló teljesítményét, eredményességét az a tény is bizonyítja, hogy az utóbbi három összecsapáson tizennégy gólt szereztek és úgy fektették két vállra ellenfelüket, hogy közben egyszer sem rezdült meg Šipoš kapus hálója. „A kezdeti nehézségek és balsikerek után összerázódott a társaság, sőt, az utóbbi három mérkőzésünkön hibátlan helyzetkihasználással is büszkélkedhetünk. Kiélezett küzdelemre számítok. Játékfelfogásunkon nem változtatok, ezúttal is támadni fogunk. Helyzetünket megkönnyíti, hogy a játékoskeret minden tagja rendelkezésemre áll” – újságolta Duhony József, deméndi edző, aki azt is közreadta, hogy Zima személyében sikerült megtalálniuk a verebélyiekhez távozott gólzsák, Benca utódját. A Feješ, Palic kettős is egyre jobb teljesítményt produkál. „Esélyeinket növeli, hogy játékoskeretünk erősebb a hazaiakénál. Győzelmi reményekkel utazunk a Zsitva partjára” – nyilatkozta lapunknak a vendégek trénere. (Ábel Gábor)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?