Nyolcat rúgtak a komáromiak

<p>Komárom/Nyárasd. Kósa Tamás révén a vendéglátók már a negyedik percben beindították a gólgyártást és nyolc gólig meg sem álltak. A Duna-partiak fegyelmezett játékkal 8:0 arányban kiütötték a tartalékosan felálló, s mindössze tizenegy játékossal érkező csallóközieket a nyugat-szlovákiai régiófoci-bajnokság szombati mérkőzésén.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Figyelemre méltó, hogy Mészáros Ádám, a komáromiak húszéves üdvöskéje klasszikus mesterhármast ért el (a 35., 72., 82. percben volt eredményes), s tizennégy találatával pillanatnyilag az idény legeredményesebb gólvágója.

„A zűrzavaros őszi események után (a KFC idő előtt levonult a pályáról Nyárasdon – a szerző megj.) alaposan felkészültünk a meccsre. Védenceim az első perctől kezdve irányították a játékot, az ellenfél jószerint nem vezetett egyetlen veszélyes támadást sem kapunkra. Célunk a harmadik hely megszerzése volt, amit az utolsó bajnokitól függetlenül sikerült elérnünk. Adott az esély arra, hogy a tavaszi szezonban több pontot gyűjtsünk be, mint ősszel” – vélekedett Gyurenka István komáromi edző.

„A galántai mérkőzést követően sokan kidőltek sorainkból, sérülések miatt nem utazhattak velünk. Néhányan munkahelyi elfoglaltság miatt hiányoztak, így a megszokott kezdőcsapat feléről kénytelen voltam lemondani. Ráadásul a sérülten pályára lépő Nagy Attila a második félidő derekától nem tudta tovább folytatni a játékot, így csereemberek hiányában tíz fővel fejeztük be a mérkőzést. Muszáj összeszednünk magunkat, hiszen egy hét múlva a listavezető šúrovceiek otthonában fejezzük be a bajnoki küzdelmeket” – kesergett Lépes György nyárasdi edző. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?