Sport

Nyitrán javíthat a DAC

Vasárnap este, 19.15-kor Nitra–DAC meccset rendeznek a Fortuna Liga 6. fordulójában. Egyik csapat sem várja túl jó formában a mérkőzést.
Mészáros György

2019. augusztus 25. 08:00

Sem a DAC, sem pedig a nyitrai csapat nem várja jó formában a vasárnapi meccset (Fotó: Somogyi Tibor archívfelvétele)

Igaz, hogy a dunaszerdahelyiek a forduló előtt a 3. helyen álltak a táblázaton, de az elmúlt három bajnokijukon csak 1 pontot szereztek, az elmúlt fordulóban, amikor hazai pályán a nagymihályiak ellen játszottak 1:1-es döntetlent.

A nyitrai csapat a 12., utolsó helyről várta a 6. fordulót, 5 mérkőzésből egyedül a szerediek ellen hazai meccset tudták 3:2-re megnyerni, gólokat is csak ezen az egy mérkőzésen szereztek.

Andrej Fábry januárban pont a Nyitráról érkezett a DAC csapatához, ám azonnal fél évre kölcsön is adták a cseh Jablonec csapatába. Nyáron csatlakozott végleg a sárga-kékekhez. „Először léphetek pályára az egykori egyesületem ellen, tehát biztosan egy különleges mérkőzés lesz ez a számomra. Remélem, győzünk. Biztosan szervezett védekezéssel lépnek ellenünk pályára, a gyors ellentámadásra nyíló lehetőségekre várva” – mondta a 22 éves középpályás a DAC hivatalos honlapján.

A két csapat eddig hétszer találkozott egymással, egy nyitrai győzelem mellett három döntetlen, és három DAC siker a mérleg. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Megtelt a pozsonyi Szabadság tér a tüntetőkkel

Augusztusban is 4,97 százalékos volt a munkanélküliség Szlovákiában

Galéria: Íme a tíz város, amelyet elözönlenek a turisták

Fico: Manipulálják a közvélemény-kutatásokat

DAC: ismét győzni kell

Navigare necesse est

Legfrissebb galériák
Olvasta már?