NYITRA-VÁGSELLYE, 6. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2006. augusztus 17.)
Az FO Selice kérvénye alapján elrendeli, hogy a felnőtt II. osztályú bajnokság október 1-jén sorra kerülő Trnovec n/V.–Selice találkozón felcseréljék a pályaválasztói jogot, így a felnőtt és az ifjúsági meccset is Sókszelőcén rendezik.

Sporttechnikai bizottság (2006. augusztus 17.)

Az FO Selice kérvénye alapján elrendeli, hogy a felnőtt II. osztályú bajnokság október 1-jén sorra kerülő Trnovec n/V.–Selice találkozón felcseréljék a pályaválasztói jogot, így a felnőtt és az ifjúsági meccset is Sókszelőcén rendezik.

A klubok megegyezése alapján elrendeli, hogy a felnőtt területi I. osztályú bajnokság 6. fordulójában szeptember 3-án (16.30) sorra kerülő Cabaj-Čápor–Rumanová találkozón felcseréljék a pályaválasztói jogot, így a meccset Rumanovában rendezik.

Beleegyezik abba, hogy az FO Zbehy I. C osztályban szereplő ifjúsági csapata valamennyi hazai bajnoki mérkőzést szombaton játssza.

Beleegyezik abba, hogy az FO Lehota ifjúsági csapata valamennyi hazai bajnoki mérkőzést vasárnap játssza.

A klubok megegyezése alapján elrendeli, hogy a II. B osztályú bajnokság 10. fordulójában november 1-jén sorra kerülő N. Hrnčiarovce–Vinodol találkozón felcseréljék a pályaválasztói jogot, így a mérkőzésnek csakúgy, mint a két ifjúsági csapat összecsapásának Vinodol ad otthont.

A klubok megegyezése alapján elrendeli, hogy az ifjúsági bajnokság B csoportjában a szeptember 10-re kisorsolt Tešedíkovo–Žihárec találkozón felcseréljék a pályaválasztói jogot, így a mérkőzésre Zsigárdon kerül sor.

A Versenykiírás 100/c cikkelye alapján 3:0-s hazai győzelemmel könyveli el a felnőtt III. A osztályú bajnokság első fordulójában félbeszakadt Žihárec–Lukáčovce találkozó végeredményét (a vendégek megtagadták a mérkőzés folytatását). A Versenykiírás B-11/h cikkelye alapján 1000 koronás pénzbírsággal sújtja az FO Lukáčovcét.

A Versenykiírás 100/i cikkelye alapján 3:0-s hazai győzelemmel könyveli el a felnőtt III. B osztályú bajnokság 2. fordulójában félbeszakadt Tajná–Lapáš találkozó végeredményét. A Versenykiírás B-11/h cikkelye alapján 2000 koronás pénzbírsággal sújtja az FO Lapášt.

Fegyelmi bizottság (2006. augusztus 16.)

Feltétel nélküli eltiltások augusztus 7-től – J. Sojka (Klasov): 1 bajnoki mérkőzés (5a);

A. Urbanovič (Selice): 1 bajnoki mérkőzés (5a);

J. Kolenčík (D. Štitáre): 1 bajnoki mérkőzés (5a);

J. Šútor (ViOn C): 1 bajnoki mérkőzés (1b);

T. Brat (Ladice): 1 bajnoki mérkőzés (1b);

M. Barbírik (Výč.-Opatovce, ifik): 2 bajnoki mérkőzés (2b);

V. Belička (V. Zálužie): 5 bajnoki mérkőzés (6/1b).

Feltétel nélküli eltiltások augusztus 13-tól – P. Raček (N. Ves n/Ž., ifik): 1 bajnoki mérkőzés (1b); R. Ďuriš (N. Ves n/Ž., ifik): 1 bajnoki mérkőzés (5a).

Feltétel nélküli eltiltások augusztus 14-től – P. Takács (Diakovce, ifik): 1 bajnoki mérkőzés (1b); J. Rajnoha (J. Kostoľany): 1 bajnoki mérkőzés (1b);

P. Baráth (Klasov): 1 bajnoki mérkőzés (1b);

M. Bako (Lehota): 1 bajnoki mérkőzés (5a);

M. Tkáčik (Mojmírovce): 1 bajnoki mérkőzés (5a);

T. Bene (D. Obdokovce): 1 bajnoki mérkőzés (5a);

P. Kompas (V. Dolina): 1 bajnoki mérkőzés (5a);

P. Varga (N. Hrnčiarovce, ifik): 3 bajnoki mérkőzés (3a);

Ľ. Greguš (Čakajovce): 3 bajnoki mérkőzés (6/1a);

M. Melo (Svätoplukovo): 4 bajnoki mérkőzés (3b);

D. Šimčík (Neded, ifik): 4 bajnoki mérkőzés (3b);

M. Levčík (H. Lefantovce): 5 bajnoki mérkőzés (6/1b),

M. Miškovič (Jelenec, ifik): 6 bajnoki mérkőzés (6/1b).

Feltétel nélküli eltiltás augusztus 17-től – A. Varga (Žihárec): 2 bajnoki mérkőzés (1/10).

Nem tárgyalták, hiányzik az illeték – J. Sklenár (Poľ. Močenok, ifik).

A játékos kérvénye alapján a feltétel nélküli letiltást feltételesre módosítja (augusztus 17-től október 31-ig) – F. Šabík (Nevidzany).

500 koronás pénzbírsággal sújtja az FO Klasovot (2/1a), J. Balázs négy bajnoki találkozón nem töltheti be a főrendezői posztot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?