NYITRA-VÁGSELLYE, 46. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2006. június 8.)
Figyelmezteti a klubokat, hogy az utolsó forduló mérkőzéseinek (június 17–18.) hivatalos kezdési időpontja az ifjúságiaknál 15 óra, a felnőtteknél pedig 17.30.

Sporttechnikai bizottság (2006. június 8.)

Figyelmezteti a klubokat, hogy az utolsó forduló mérkőzéseinek (június 17–18.) hivatalos kezdési időpontja az ifjúságiaknál 15 óra, a felnőtteknél pedig 17.30.

A fegyelmi bizottság döntése alapján a bajnokság végén az FO Melektől és a zsigárdi ifjúsági együttestől három pontot levonnak.

A klubok megegyezése alapján elrendeli, hogy a Hájske–Tešedíkovo ifjúsági mérkőzést június 17-én (16.30) játsszák.

A Versenykiírás 100/d pontja szerint 3:0-s vendéggyőzelemmel könyveli el a Žihárec–Alekšince ifjúsági mérkőzés végeredményét.

A Versenykiírás 100/e pontja szerint a pályán elért 8:0-s hazai győzelemmel könyveli el a Trnovec–D. Lefantovce mérkőzés végeredményét.

A Versenykiírás 100/i pontja szerint 3:0-s vendéggyőzelemmel könyveli el a Klasov–Čeľadice mérkőzés végeredményét. Ezenkívül 3000 koronás pénzbírsággal sújtja a kalászi klubot.

A Versenykiírás 100/c és 100/i pontja alapján mindkét csapat 0:3-as vereségével könyveli el a Choča–T. Mlyňany B mérkőzést.

A Versenykiírás 100/c pontja alapján 3:0-s hazai győzelemmel könyveli el a Machulince Beladice ifjúsági találkozó végeredményét, ezenkívül 500 koronás bírsággal sújtja az FO Beladicét.

Fegyelmi bizottság (2006. június 8.)

Feltétel nélküli eltiltás május 27-től – J. Bujko (Diakovce): 4 bajnoki mérkőzés (3b).

Feltétel nélküli eltiltások május 29-től – P. Ačkáni (Hruboňovo): 1 bajnoki mérkőzés (1a), I. Hlbočan (Kynek, ifik): 1 bajnoki mérkőzés (5a); P. Šuba (V. Cetín B): 4 bajnoki mérkőzés (3b); M. Lukáč (Machulince, ifik): 4 bajnoki mérkőzés (6/1b); K. Palko (Beladice, ifik): 4 bajnoki mérkőzés (6/1b).

Feltétel nélküli eltiltások június 5-től – A. Anda (Šaľa B): 1 bajnoki mérkőzés (4a); M. Kozár (Vinodol): 1 bajnoki mérkőzés (4a); P. Šášik (Lehota: 1 bajnoki mérkőzés (5a); M. Damek (Lužianky): 4 bajnoki mérkőzés (6/1b); Š. Mrozek (Prílepy): 4 bajnoki mérkőzés (3b).

Nem tárgyalták, hiányzik az illeték – P. Černák (Lúčnica), M. Mrázik (Vlčany), M. Mašír (J. Kostoľany), K. Kača (Obyce), J. Repko (Lukáčovce), V. Nagy (D. Štitáre), I. Hudec (N. Sady, ifik).

Négy sárga lap után egy bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltások június 5-től – V. Nagy (D. Štitáre), M. Novák (Jarok), M. Šrámek (Rumanová).

2000 koronás pénzbírsággal sújtja az FO Machulincét (ifik), M. Lukáč vezetőedző május 29-től 12 hónapig nem ülhet a kispadon.

FO Klasov – R. Vodný csapatvezető és M. Sulík edző négy bajnoki mérkőzésen nem töltheti be ezt a posztot (9/2b).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?