NYITRA-VÁGSELLYE, 19. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2005. november 16.)
A Versenykiírás 100/i pontja alapján 3:0-s vendéggyőzelemmel könyveli el a felnőtt I. osztályú területi bajnokság 13. fordulójában lejátszott Ivanka–Topoľčianky mérkőzés végeredményét.

Sporttechnikai bizottság (2005. november 16.)

A Versenykiírás 100/i pontja alapján 3:0-s vendéggyőzelemmel könyveli el a felnőtt I. osztályú területi bajnokság 13. fordulójában lejátszott Ivanka–Topoľčianky mérkőzés végeredményét. A találkozón a hazai csapatban az egyik játékos jogosulatlanul szerepelt (eltiltás alatt állt).

Figyelmezteti az FO Veľké Zálužiet az FO Svätoplukovónak járó 1500 koronás kártérítés kifizetésére, az elmaradt Svätoplukovo–V. Zálužie ifjúsági bajnoki mérkőzés miatt.

A beküldött jegyzőkönyvek alapján jóváhagyja a hétvégi bajnoki mérkőzések végeredményeit. Hiányzik a Čeladice–Mojmírovce (játékvezető: Bachratý) felnőtt területi I. osztályú meccs jegyzőkönyve.

Fegyelmi bizottság (2005. november 16.)

Feltétel nélküli eltiltások 2005. november 7-től – A. Mikle (Paňa): 1 bajnoki mérkőzés (5a)

M. Kocian (Štefanovičová): 1 bajnoki mérkőzés (1a – kifizetni a 200 + 100 koronás pénzbírságot)

Nem tárgyalták, hiányzik az illeték – R. Borčin (Beladice), M. Slíž (Cabaj-Čápor), P. Pekár, P. Šášik (Lehota), P. Šuba (V. Cetín B).

A játékosok kérvényei alapján a feltétel nélküli eltiltást feltételesre (2005. november 16-tól 2006. március 31-ig) módosítja – M. Slovák (Čechynce), I. Zámečník (Paňa).

Négy sárga lap után egy bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltások 2005. november 14-től – M. Herda (Žitavany), M. Kabát (Žitavany), M. Šrámek (Rumanová), M. Šíma (Šaľa B), P. Chlup (Čeľadice), M. Holbík (Vlčany), Š. Molnár, E. Takács (Vlčany) .

A fenti határozatok ellen a végrehajtó bizottságnál a megjelenéstől számítva tizenöt napon belül lehet fellebbezni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?