NYILATKOZATOK

Inaki Sáez: Most is állítom, hogy továbbjutásunk a görögök elleni meccsen dőlt el. Akkor illett volna kihasználni még legalább egyet a számtalan ziccerünk közül, és nem lett volna szabad a hazai csapat elleni utolsó, ki-ki meccsre hagyni a döntést.
Raúl: Minimális célunk a negyeddöntőbe jutás volt.

Inaki Sáez: Most is állítom, hogy továbbjutásunk a görögök elleni meccsen dőlt el. Akkor illett volna kihasználni még legalább egyet a számtalan ziccerünk közül, és nem lett volna szabad a hazai csapat elleni utolsó, ki-ki meccsre hagyni a döntést.

Raúl: Minimális célunk a negyeddöntőbe jutás volt. Keserű szenzációt szolgáltattunk magunknak. De sajnos el kell fogadnunk, hogy az a spanyol válogatott, amelyik nem lő gólt, nem is nyerhet.

Carles Puyol: Ez nem Sáez veresége, hanem a játékosoké. Rendkívül elkeseredett vagyok. Néhányan nem bírták el közülünk a nyomást és nem nőttek fel a feladathoz.

Luiz Felipe Scolari: Ez egy óriási bravúr volt csapatomtól, amelyben nagy segítség volt számunkra a hazai pálya. Szurkolóink hatalmas lelki pluszt adtak játékosaimnak. A görögök elleni nyitómeccsen mutatott fásult, lélekben leblokkolt játékot követően nem hittem volna, hogy ilyen rövid idő alatt képesek vagyunk ekkora változáson átesni. Szerencsénkre időben kapcsoltunk. Fizikailag jók vagyunk, technikailag mindent tudunk, és felkészültünk taktikailag is, várjuk a következő mérkőzést.

Figo: Valóban csodálatosak voltunk. A gólunkat követően egy kicsit beszorultunk a kapunk elé, átéltünk néhány forró pillanatot, de összességében megérdemeltük a győzelmet és vele a továbbjutást.

Deco (őt választották a mérkőzés legjobbjának): Tudtuk, hogy minél előbb előnyt kell szereznünk, különben nagyon nehéz dolgunk lesz. Szerencsére Nuno Gomes a második félidőben góljával átsegítette csapatunkat azon a lelki terhen, hogy döntetlennél az idő bizony nem nekünk dolgozott. (NS)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?