Női országúti kerékpár: egyéniben Armstrong nyerte az aranyat

Peking |

<p>Az amerikai Kristin Armstrong nyerte a női országúti kerékpárosok egyéni időfutamát a pekingi olimpián. Az ezüstérmet a brit Emma Pooley, a bronzot a svájci Karen Thürig szerezte meg.</p>

A hetedik olimpiáján induló, 49 esztendős francia Jeannie Longo-Ciprelli éppen lemaradt a dobogóról, negyedik lett. Eredmények: női egyéni időfutam (23,5 km), olimpiai bajnok: Kristin Armstrong (Egyesült Államok) 34:51.72 p 2. Emma Pooley (Nagy-Britannia) 24.29 mp hátrány 3. Karen Thürig (Svájc) 59.27 mp h. 4. Jeannie Longo-Ciprelli (Franciaország) 1:00.90 p h. 5. Christin Thorburn (Egyesült Államok) 1:02.44 p h. 6. Judith Arndt (Németország) 1:08.05 p h. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?