Női kézi-Eb: sima szlovák vereség

Zágráb |

<p>A szlovák női kézilabda-válogatott 31:22-re kapott ki Svédországtól a&nbsp;magyar&ndash;horvát közös rendezésű Európa-bajnokság középdöntős csoportjában Zágrábban.</p>

Az eddig még veretlen svédek már a mérkőzés elején elhúztak, megmutatkozott a két csapat között minőségbeli különbség. A szünetben 17:11-re vezettek a svédek.  A második félidő elején ismét kicsit összekapták magukat a szlovákok (ezen az Európa-bajnokságon rendre jobb teljesítményt nyújtottak a második játékrészben, mint az elsőben), fel is jöttek mínusz négyre, főleg Simona Szarková remek átlövésgóljainak köszönhetően. A szlovákok azonban három hetest is kihagytak (egyet Szarková, egyet Beňušková, egyet pedig Trehubová), s jöttek az egyéb technikai hibák is, így a svédek végül 31:22-re nyerték a mérkőzést. A szlovákok utolsó két gólját egy másodperccel a vágsellyeiek szélsője, Bízik Réka szerezte. A szlovákok utolsó középdöntős meccsükön, szerdán Németország ellen lépnek pályára.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?