Nincs szó a feljutásról

Január 7-én kezdte a téli alapozást a rimaszombati együttes, amely a harmadik helyen zárta a II. labdarúgóliga őszi idényét. A gömöriek mindössze három ponttal gyűjtöttek kevesebbet, mint az éllovas nagyszombatiak...

Piszár Józseftől (jobbra) a tavaszi idényben is gólokat várnakSomogyi Tibor felvételeEnnek ellenére nem beszélnek a feljutásról, „csak” a középmezőnyben szeretnének végezni. Vas Ferenc klubelnök: „Folytatjuk a csapatépítést, akkor sem lennénk csalódottak, ha a hetedik helyen kötnénk ki. A harmadik hely pedig kimondottan jó eredménynek számítana. Nyugodtan készülünk a vissazvágó sorozatra, elégedettek lehetnek a játékosok, hiszen egy fillérrel sem tartozunk nekik. Köszönhetjük ezt főszponzorunknak, a Taurisnak. Hazai környezetben kezdtünk, az átmozgató tréningek után hétfőn egyhetes bajmóci edzőtáborozásra utazunk. Természetesen sok futás vár a futballistákra, január közepétől a márciusi rajtig több mint egy tucat előkészületi meccset játszunk. Természetesen lesznek könnyebb és nehezebb ellenfelek is. Jó lenne, ha a téli alapozás hajrájában elmehetnénk még egy ötnapos portyára...”

A tavaszi idényben Vladimír Goffa (Marián Kudlík a segítője) irányítja a rimaszombatiakat, a korábbi edző, Vladimír Rusnák Rózsahegyre távozott. Jelenleg tizenhat labdarúgó gyakorol, azt szeretnék, ha egy hónap múlva tizennyolc játékos lenne a szűkebb keretben.

Róbert Hrnčár vendégjátéka letelt, és visszatért Rózsahegyre, a licsérdi Spišák viszont úgy döntött, hogy marad, s ebbe a Ličartovce klubvezetői is beleegyeztek. Ivan Žiga Ausztriában szeretné folytatni, ám egyelőre nem talált magának csapatot.

„Az új edző összesen húsz játékost szemelt ki, velük a közeli napokban tárgyalunk majd. Ha minden jól megy, akkor 3-4 futballistával szeretnénk kiegészíteni a keretet. Nem lenne szerencsés dolog, ha konkrét neveket említenék. Néhányan már a jövő hét végén próbajátékon vesznek részt” – nyilatkozta lapunknak a rimaszombati futballklub elnöke.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?