Nincs pánik Újpesten

Budapest/Pozsony. Meglepetésre két fordulót követően pont nélkül áll a Borsodi Ligában a bajnokság egyik esélyesének tartott újpesti futballcsapat. A lila–fehérek előbb a Dunaferr otthonában 3:1-re kaptak ki, majd a Megyeri úti rangadón 2:1-es vereséget szenvedtek az MTK-tól.

Budapest/Pozsony. Meglepetésre két fordulót követően pont nélkül áll a Borsodi Ligában a bajnokság egyik esélyesének tartott újpesti futballcsapat. A lila–fehérek előbb a Dunaferr otthonában 3:1-re kaptak ki, majd a Megyeri úti rangadón 2:1-es vereséget szenvedtek az MTK-tól. Ladislav Molnár vezetőedzőt a balsikerek okáról faggattuk .

A Szuper Kupa megnyerése után váratlanul jöttek a kudarcok...

Jól és eredményesen játszottunk a bajnok ZTE ellen, aztán egy hét múlva, az NB I nyitányán már betliztünk. Dunaújvárosban nagyon gyengén futballoztunk, csupán egy-két valamirevaló támadást vezettünk. Az MTK elleni derbin egyértelműen jobbak voltunk, mégis mi húztuk a rövidebbet. Egyenlítésünk után a levegőben lógott a győztes gólunk, ám a 92. percben, egy kontra végén a rutinos Illés bebiztosította a vendégek győzelmét.

Mi az oka a gyengélkedésnek?

Teljesítményünkre alaposan rányomja a bélyegét, hogy kilenc labdarúgó érkezett, többségük csak pár nappal a rajt előtt csatlakozott a kerethez. Az új szerzemények erőnléti problémákkal küszködnek. Egyébként is idő kell, míg összeszokik a csapat.

Nem türelmetlenek a vezetők?

Egyelőre nincs pánik a Megyeri úton, valamennyien bízunk abban, hogy magára talál a csapat. Most három nehéz idegenbeli találkozó következik, a Videotonnal kezdünk, majd a Feröer-szigeteken UEFA Kupa-meccset játszunk, aztán a Debrecen következik...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?