„Nincs más, csak a VSS”

Kassa. Megszakadt a kassai 1.FC kilenc hónapja tartó nyeretlenségi sorozata. A kétszeres szlovák bajnok utoljára a 2. körben a DAC ellen diadalmaskodott (3:2) – azóta 17 fordulón át nem tudott nyerni.
1.FC KOŠICE–SENICA 4:1 (2:0), gólszerzők: Kalmár (22.), Lapšanský (27., 51.), G. Majoroš (68.), ill. Kušpal (80.).

Kassa. Megszakadt a kassai 1.FC kilenc hónapja tartó nyeretlenségi sorozata. A kétszeres szlovák bajnok utoljára a 2. körben a DAC ellen diadalmaskodott (3:2) – azóta 17 fordulón át nem tudott nyerni.

1.FC KOŠICE–SENICA 4:1 (2:0), gólszerzők: Kalmár (22.), Lapšanský (27., 51.), G. Majoroš (68.), ill. Kušpal (80.). Játékvezető: Schmidt, 350 néző. 1.FC: Urda–Lengyel, Aličkovič, Beličák, J. Sovič–Kolbas, G. Majoroš, M. Sovič–Lapšanský, Kalmár (80. M. Szabó), Gajdoš (70. Kandráč). Az 1.FC klubvezetése úton-útfélen hangoztatta a téli szünetben, hogy a jelenlegi csapat is kiharcolhatja a bentmaradást. Ehhez képest a szezon előtt hét játékos távozott, a múlt héten pedig újabb kezdőemberek lettek eladva (Juhás, Toporčák, Mati) vagy kirúgva (Vágner). Márpedig ez nem azt jelzi, hogy a klubvezetésnek II. ligás tervei lennének. A csapat megmenekülésében már a leghűségesebb szurkolók sem hisznek. Le a kalappal a kassai ultrák előtt: haldokló csapatukat olyan vehemenciával buzdították, mint a régi szép időkben. Érezték, itt az utolsó győzelmi lehetőség a II. ligában. A játékosok pedig küzdöttek is becsülettel, gólokat is lőttek, és az sem rontotta a hangulatot, hogy az eredményjelző tábla az első félidőben megmakacsolta magát, és a „The end” felirat jelent meg kijelzőjén, morbid utalásként a klub jelenlegi helyzetére. Kassán azonban egy meccs erejéig mindenki elfeledte a jelent. A csapat a VŠA edzőpályáján 4:1-re vezetett, s ez elfeledtette a nagyérdeművel az apró hiányosságokat. Hogy járási szinten nagyobb az iram? Hogy már a labdakezelés is megoldhatatlan feladat? Ezúttal nem számított. A közönség ollézott, és a régi lelátói dalokat énekelte arról, hogy nincs más szín, csak a sárga-kék, és nincs más csapat, csak a VSS. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?