NHL – Továbbjutott a Boston és a New York Rangers

<p>A Boston Bruins és a New York Rangers is 4-3-as összesítéssel jutott tovább az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keleti főcsoportjának negyeddöntőjéből.</p>

A 2011-es bajnok Boston drámai körülmények között lépett túl a vendég Toronto Maple Leafs csapatán. A Bruins összesítésben már 3-1-re vezetett, ám az utolsó két meccset elveszítette. A hétfői, utolsó találkozón a kanadai gárda az 50. percben még 4-1-re vezetett, ám innen sikerült egyenlíteni az alapjátékidőben, ebből két gól az utolsó másfél percben esett, ráadásul úgy, hogy hazaiak a kapusuk helyett is mezőnyjátékost küldtek a jégre. A hirtelen halálban a Boston talált be, így megnyerte a kiélezett párharcot.

    A New York Rangers a Washington Capitals otthonában győzött könnyedén, 5-0-ra.     A két hétfői továbbjutó a következő körben egymással találkozik. Ebben a főcsoportban a másik ágon a Pittsburgh Penguins és az Ottawa Senators csatázik.    Nyugaton az alapszakaszgyőztes Chicago Blackhawks a Detroit Red Wings, a címvédő Los Angeles Kings pedig a San Jose Sharks alakulatával csap össze.     Eredmények:    főcsoport negyeddöntők:    Kelet:Boston Bruins-Toronto Maple Leafs 5-4, hosszabbítás után    A párharcot 4-3-as összesítéssel a Boston nyerte. Washington Capitals-New York Rangers 0-5    A párharcot 4-3-as összesítéssel a New York nyerte. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?