NHL - Győzelmével az újonc Golden Knights a ligaelső

Golden Knights
Raleigh |

Idegenbeli győzelmével már a Vegas Golden Knights a ligaelső az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), amelynek legutóbbi játéknapján az újonc a Carolina Hurricanes vendégeként nyert négy góllal.

A Golden Knights a 13. percben már 3-0-ra vezetett, Colin Miller három ponttal - egy gól és két gólpassz - járult hozzá a sikerhez. A Carolina Hurricanes sorozatban négy hazai találkozóján maradt nyeretlen. A Vegas 46 mérkőzésen 66 pontot gyűjtött, eggyel többet, mint az eddigi első helyezett Tampa Bay Lightning, amely legutóbbi három találkozóját elveszítette.

A Philadelphia Flyers hosszabbításban nyert a Washington Capitals vendégeként, a ráadás csak 27 másodpercig tartott, és Travis Konecny gólja döntött.

A Los Angeles Kings kétgólos hátrányból nyert 4-2-re otthon a New York Rangers ellen, és ezzel megszakította hat mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát, amely során még pontot sem szerzett.

Patrik Laine 12. percben szerzett találata győzelmet ért a Winnipeg Jetsnek, amelyben a kapus Connor Hellebuyck 29 védett lövéssel hibátlan teljesítménnyel zárt, a szezonban negyedszer.

Eredmények:
Carolina Hurricanes-Vegas Golden Knights 1-5
Washington Capitals-Philadelphia Flyers 1-2 - hosszabbítás után
Winnipeg Jets-Vancouver Canucks 1-0
Anaheim Ducks-San Jose Sharks 2-6
Los Angeles Kings-New York Rangers 4-2

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?