Németh András Hamburgba igazolt

NémethAn.Hamburg

A német labdarúgó másodosztályban szereplő, a doborgazi Bénes Lászlót is soraiban tudó, Hamburger SV csapata szerződtette Németh Andrást, a magyar válogatott 20 éves csatárát. A belga Genk együttesétől érkező csatár 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá.

„András egy modern középcsatár, aki nemcsak a támadások befejezésénél kiváló, hanem a játékintelligenciáját tekintve is az” – méltatta az új szerzeményt Jonas Boldt, a második, azaz feljutást érő helyen álló HSV sportigazgatója.

„Tetszik a csapat játékstílusa, a domináns támadófutball. Ez és a vezetőedzővel folytatott beszélgetések teljesen meggyőztek” – idézte a klubhonlap Németh Andrást, akinek édesapja magyar, édesanyja dél-afrikai származású.

A hírek szerint a németek 750 ezer urót fizettek Némethért, aki a 20-as számú mezt viseli majd az együttesben. A támadónak a nyáron lejárt volna a szerződése Genkben és mivel nem akarta meghosszabbítani azt, kitették őt az első csapat keretéből, így mindkét fél számára kapóra jött a hamburgiak ajánlata.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?