Nemesócsán a Fradi-öregfiúk

FTC
Nemesócsa |

Komoly fociünnepre készülnek Nemesócsán: a komáromi területi bajnokság VII. ligájában szereplő csapat ma 16.30-kor a Fradi-öregfiúkkal játszik gálameccset a helyi sportpályán.

Mint azt Ravasz Ödöntől, a klub vezetőségi tagjától megtudtuk, a 90-es években egyszer már járt az akkor Simon Tibor vezette zöld-fehér old boys a faluban:

„Most a pályaavatóra jöttek volna a korábbi tervek szerint, végül június utolsó vasárnapjára sikerült tető alá hozni a meccset. A megvalósítás Hipp Patrik klubelnöktől és a falu szülöttjétől, Szkukalek Igortól indult, aki maga is ott lesz a pályán ferencvárosi mezben.

Mellette többek között az 1975-ös KEK-döntőben vagy az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt játékosokkal, például Mucha Józseffel, Koch Róberttel, Dejan Milovanoviccsal, Zoran Kunticcsal, Balog Zoltánnal, Bojan Laziccsal, Szalai Tamással, Szenes Sándorral, továbbá két egykori gólkirállyal, Fischer Pállal és Igor Nicsenkóval találkozhatnak a drukkerek, A Fradi képviselői – akik nem érkeznek üres kézzel – a meccs előtt és után is szívesen beszélgetnek és fotózkodnak a nézőkkel. Az eseményre elővételben is lehet belépőt kapni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?