„Nem volt látványos mérkőzés”

Tőzsér Dániel úgy érzi, nagy esélyt szalasztott el a magyar válogatott, hogy nem tudta legyőzni a románokat. A középpályás viszont így is büszke a csapatára.Hogyan látta belülről a meccset?A mi játékunk abból indul ki, hogy próbálunk masszívak lenni védekezésben.

Tőzsér Dániel úgy érzi, nagy esélyt szalasztott el a magyar válogatott, hogy nem tudta legyőzni a románokat. A középpályás viszont így is büszke a csapatára.

Hogyan látta belülről a meccset?

A mi játékunk abból indul ki, hogy próbálunk masszívak lenni védekezésben. Ez most is sikerült, nem kaptunk gólt. Sajnos, támadásban nem mutattunk be túl sok minőségi dolgot, ez szerintem a csapat erőnlétének tudható be. Kicsit rosszkor jött számunkra ez a meccs, ha egy hónappal később kerül rá sor, akkor lehet, hogy máshogy alakul. De ez nem kifogás, büszke vagyok a mai estére, hiszen mindent megtettünk, mi is és a szurkolók is.

Egy győzelem azonban komolyan növelte volna a továbbjutási esélyeket.

Nagy sanszot szalasztottunk el, Szalai Ádám lövésénél óriásit védett a kapus. Nem volt egy látványos mérkőzés, egyik csapat sem kockáztatott túl sokat. Persze szerettünk volna nyerni, hiszen hazai közönség előtt játszottunk, de ebben most ennyi volt.

Örülnünk kell az egy pontnak?

Nekem személy szerint hiányérzetem van, de elkeserednünk semmiképpen nem szabad, hiszen nem kaptunk ki. A selejtezősorozat előtt a célkitűzés a harmadik hely elérése volt, erre abszolút megvan az esély.

A magyar válogatott egy győzelemmel komoly lépést tett volna az első két hely megszerzése felé. Most viszont ehhez Észak-Írországban kell győzni. Így gondolkodik a csapat is?

Csak pozitívan szabad gondolkozni, nincs okunk az elkeseredettségre. De nem lesz könnyű dolgunk, Juhász Roland megsérült, én besárgultam, de biztos vagyok benne, hogy küzdeni fog a csapat.

Mennyit kell fejlődni ahhoz, hogy meglegyen a három pont Észak-Írországban?

Most a pihenéssel kell foglalkoznunk, minél jobban regenerálódni. Gera Zoli szerencsére már játszhat, én viszont kiestem. Egyértelmű, hogy Roland kiesése nagy veszteség számunkra, de nem keresünk kifogásokat. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?