Nem lett belőle prófzta

Bodrogszerdahely. Nagy Attila, a nagy munkabírású középpályás az idén nyáron tért vissza a III. ligás nagykaposiaktól szülővárosába, Bodrogszerdahelyre. A helybeli V. ligás együttesben azonban nem nagyon villogott. „Tudom, sokan arra számítottak, hogy én leszek a megváltó.

Bodrogszerdahely. Nagy Attila, a nagy munkabírású középpályás az idén nyáron tért vissza a III. ligás nagykaposiaktól szülővárosába, Bodrogszerdahelyre. A helybeli V. ligás együttesben azonban nem nagyon villogott. „Tudom, sokan arra számítottak, hogy én leszek a megváltó. Ez azonban nem így történt, ami természetesen csalódást okozott a vezetőknek és a szurkolóknak egyaránt. Nem szeretnék kibúvót keresni, ám ide kívánkozik, hogy a harmadik fordulóban izomhúzódást szenvedtem. Gyakorlatilag az idény végéig sérüléssel bajlódtam. Olykor összeszorított fogakkal vállaltam a játékot” – vallott színt a 28 esztendős labdarúgó, aki az ősszel csupán egyetlen alkalommal iratkozott fel a gólszerzők közé. Ami a jövőjét illeti, a színfalak mögött most azt rebesgetik, hogy a tőketerebesi Slavojhoz készül. „Hozzám is eljutott ez az információ, melynek nincs konkrét alapja. Engem ugyanis ez idáig még senki sem keresett meg a Slavojtól konkrét ajánlattal. Nyártól egyébként ismét a bodrogszerdahelyiek játékosa vagyok. A klub tisztségviselői azt ígérték, amennyiben felsőbb osztályból tartanának igényt szolgálataimra, akkor nem gördítenek akadályt átigazolásom elé. Nem kizárt, hogy tavasszal Ausztriában, egy alacsonyabb osztályú klubnál folytatom pályafutásomat” – tudtuk meg Nagy Attilától, aki nem lett próféta saját hazájában. (gh)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?