„Nem lefutott meccs”

A DAC a négy mérkőzés óta veretlen Myjava együttesét fogadja ma este (19.00) a labdarúgó Fortuna Ligában.A dunaszerdahelyiek és mai ellenfelük egyaránt 14-14 ponttal állnak a táblázaton. A DAC legutóbb kikapott Aranyosmaróton, ezzel szemben a Myjava négy meccs óta veretlen.

A DAC a négy mérkőzés óta veretlen Myjava együttesét fogadja ma este (19.00) a labdarúgó Fortuna Ligában.

A dunaszerdahelyiek és mai ellenfelük egyaránt 14-14 ponttal állnak a táblázaton. A DAC legutóbb kikapott Aranyosmaróton, ezzel szemben a Myjava négy meccs óta veretlen. „Csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült a ViOn ellen pontot szereznünk. Reméljük, hazai pályán jó játékkal, győzelemmel örvendeztetjük meg szurkolóinkat – mondta lapunknak Németh Krisztián, a DAC sportigazgatója. – Tudjuk, hogy a myjavaiak erősítettek a nyáron, nem véletlen, hogy ilyen jól állnak. De mi is erősebbek vagyunk, mint az elmúlt szezonban. Nem lefutott a meccs, de nyerni akarunk.”

A hét folyamán a DAC szerződést hosszabbított a csapatkapitány Straka Gáborral, akinek decemberben járt volna le a megállapodása. Az új kontraktus a szezon végéig érvényes, egyéves opcióval. „Fontos döntés volt, hogy visszahoztuk Straka Gabit, aki hozzáállásával, teljesítményével példakép a fiatalok számára. A jövőben is számolunk vele” – hangsúlyozta Németh Krisztián.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?