Nem hagyták elvinni
 Naszvadról a Virex-kupát

Naszvad
Naszvad |

Minden trófea otthon maradt a 18. Virex-kupa nemzetközi női kézilabdatornán. A naszvadi-ímelyi csapat elsősége mellett valamennyi egyéni díjat is begyűjtötték a vendéglátó klub játékosai. Előtte 2015-ben volt tornagyőztes a hazai együttes.

Miskovics György vezetőedzőnek segítője is akadt a mérkőzéssorozatra: a gyesen lévő Haris Lucia, s úgy néz ki, eredményes volt ez az együttműködés. „Összeállt a csapatunk is, elsőségünk a négy évvel ezelőtti időszakra emlékeztetett, amikor végül az I. ligát is megnyertük – értékelt Miskovics György. – Sérültjeink közül visszatért Zachar Karin és Csontos Lilla, újra számolhattunk a beálló Molnár Borbálával, s a régi csapatunkból Haris Edina, Gál Szabina és Szabó Veronika is játszhatott. Utóbbi négyen maradtak hírmondónak a négy éve győztes együttesből. A tapasztaltakkal együtt a fiatalabbak is nagyon igyekeztek, akartak, s a telt ház előtt emlékezetes teljesítményt nyújtottak. Végig izgalmas volt a torna. A Budakalász elleni mérkőzésen már a döntetlen is elég volt nekünk az elsőséghez, de az utolsó pillanatokig nyitott volt minden. Bármilyen más eredmény megváltoztatta volna a végső sorrendet.”

Mind az öt résztvevőnek a bajnoki csatákra való felkészülést szolgálta a naszvadi megmérettetés. „Száz százalékra sikerült megvalósítani elképzelésünket: felráztuk a téli álomból a csapatot, behoztuk a sportcsarnokba a közönséget, és a felkészülés jegyében sok mindent kipróbálhattunk, s ez az igyekezetünk a lehető legjobb végeredményt hozta” – húzta alá a hagyományos torna jelentőségét Miskovics György.

Egyéni díjat sem vitt el senki Naszvadról. Nagy Csilla, a hazaiak hálóőre kiválóan védett, így neki járt a legjobb kapus díja, Kóša Nikolett pedig 29 góljával repítette magát a mesterlövészek élére. Kládek Beatrix volt a leghasznosabb játékos a tornagyőztesből.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?