Nem bírt a Ferencvárossal a Videoton - Somogyi Tibor fotói

Székesfehérvár |

<p>A listavezető Videoton gól nélküli döntetlent játszott a vendég Ferencvárossal a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának szombati játéknapján, így előnye két pontra apadt üldözőjével, a címvédő Debrecennel szemben.</p>

Videoton FC-Ferencváros 0-0
---------------------------
Székesfehérvár, 8449 néző, V: Bede
sárga lap: Lipták (88.), illetve Doherty (45.), Rósa D. (86.), Morrison (88.)

Videoton:
---------
Sebők - Andic, Lipták, Horváth G., Elek - Sándor Gy., Farkas I Balázs, Polonkai (Szakály D. 84.) - Farkas II Balázs (Nagy D. a szünetben), Nikolic (Lencse 72.), Alves

Ferencváros:
------------
Megyeri - Csizmadia, Tutoric, Dragóner, Stockley - Doherty, Morrison, Kulcsár (Rósa D. 11.), Wolfe (Adnan 57.) - Elding (Lipcsei 75.), Ferenczi

Magyar pályákon rég nem tapasztalt futball-láz lett úrrá a Sóstói Stadion közönségén, a Ferencváros fehérvári vendégjátékára közel kilencezer néző volt kíváncsi.
A Videoton bajnokaspiránshoz méltó elánnal kezdte a találkozót, de Megyeri három bravúrja után rettentő masszívan zárt a Fradi védelme. A támadásokra a zöldeknek már nem maradt erejük.
A második félidőben is a hazaiak játszottak nyomasztó fölényben, de helyzeteik sorra kimaradtak. Többnyire Megyeri kapus hárított, egyszer pedig a keresztléc mentette meg az FTC-t a góltól, így maradt a döntetlen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?