Nem ajánlja Thorpe-nak Európát

Melbourne. Don Talbot korábbi ausztrál szövetségi kapitány lebeszélné Ian Thorpe háromszoros olimpiai bajnok úszófenomént arról, hogy a közeljövőben Monte-Carlóba költözzön.

Melbourne. Don Talbot korábbi ausztrál szövetségi kapitány lebeszélné Ian Thorpe háromszoros olimpiai bajnok úszófenomént arról, hogy a közeljövőben Monte-Carlóba költözzön. „Európában erősebb a mezőny, ez tény, de két évvel az ötkarikás játékok előtt nem tanácsos edzőt, otthont és kulturális környezetet váltani” – mondta a tavaly visszavonult sikeredző, aki csaknem ötven évet töltött a medence partján. A 200, 400 és 800 m gyors világcsúcstartója azért akar lakóhelyet cserélni, mert gyakrabban szeretné összemérni erejét európai riválisaival, főleg a holland Pieter van den Hoogenbanddal. Ráadásul a jövő évi világbajnokságot Barcelonában rendezik. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?