Negyedszer végeztek az extraliga élén

Egymás után negyedszer végzett a női asztalitenisz extraliga élén a dunaszerdahelyi csapat.

Egymás után negyedszer végzett a női asztalitenisz extraliga élén a dunaszerdahelyi csapat. Az alapszakasz zárófordulójában két sima győzelmet aratott a mezőny két leggyengébb ellenfelének otthonában: a Topoľčany vendégeként 7:0-ra, a Zvolen ellenfeleként 6:2-re nyert.

Šandal Péter klubelnök nagyobb fegyverténynek tartja az extraliga megnyerését, mint a bajnoki címért folyó négyes döntőben elérhető sikert. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a háromszoros bajnok csallóközi alakulat lemondana a negyedik aranyérem-kollekció megszerzéséről. „Csak jelezni kívántam, hogy nehezebb az alapszakaszban az élen végezni, több párharc dönt a végső sorrendről, kevésbé befolyásolhatja a szerencse és a pillanatnyi forma – mondja a klubelnök, akinek állítását a csapat alapszakaszbeli szereplése is aláhúzta, hiszen vereséggel nyitott, volt egy otthoni döntetlenes botlása is, de végül 12 győzelemmel és kétpontos előnnyel zárt a második helyezett nagyszombatiak előtt. – Tavalyhoz képest feljavultak az ellenfelek, az első négy helyezett már jelentősebb játékerőt képvisel. Mi viszont meggyengültünk, hiszen Viera Majerčíková és Evgeniia Malá is kiesett a csapatból, két kulcsemberünk hiánya nagy érvágás volt számunkra. Andrea Daubnerová és Simona Vereská mellett sokat segített Marta Daubnerová. A szlovák ranglistán az élmezőnybe tartozó duónk nagyon jó, Marta is nagyon sokat hozzátett a sikerünkhöz. Az egyik, nehezebben megszerezhető serleg már megvan, a másikat is szeretnénk megnyerni. Április hetedikén Pozsonyban következik a négyes döntő, az elődöntőben a Valaliky lesz az ellenfelünk. Egy nap alatt kell két meccsen győznünk. Ez az út vezethet a zsinórban negyedik bajnoki címünkhöz.”

A záróforduló tényei a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?